Skip to main content

Flyttebyrå Oslo

Velkommen til Solsidan flyttebyrå Oslo, din profesjonelle totalleverandør. Med lang erfaring og bred kunnskap innenfor vårt fag, tilbyr vi en trygg og enkel flytteprosess for både privatpersoner og bedrifter, som ser etter et flyttebyrå Oslo.

Vi prøver alltid å imøtekomme og tilpasse oss etter dine behov som kunde, noe som har ført til en lang liste med fornøyde kunder og fine omtaler.

Som profesjonelt flyttebyrå Oslo er målet vårt alltid å levere høy kvalitet til en god pris.

Ta gjerne kontakt over telefon, mail eller bruk vår flytte-app for et godt tilbud.

Lang erfaring

Med mange års erfaring er vi din pålitelige partner for flytting.

Gode omtaler og fine referanser

Våre mange fornøyde kunder har gitt oss utmerkede omtaler og referanser.

Miljøfytårn

Vi tar miljøansvar og fører an i bransjen med bærekraftige løsninger.

Bransjens beste forsikringer

Beskytt dine eiendeler med våre omfattende forsikringer, de beste i bransjen.

Personale med fokus på god service

Vårt dedikerte team er opplært for å sikre at din flytting blir enestående.

Tjenester til rimelige priser

Kvalitet og rimelige priser går hånd i hånd for en smidig flytting.

Våre tjenester

Flytting Oslo

Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester, til rimelige priser. Både for privatkunder og bedrifter!

LES MER

Kontorflytting

Profesjonalitet, punktlighet, god dialog og god planlegging. Resepten for effektiv relokasjon av arbeidsplasser har fungert bra for oss så langt og vi står klare for å bistå også dere!

LES MER

Montering

Solsidan Flyttebyrå utfører montering av møbler for privatkunder og bedrifter i hele Norge. Sikkert, effektivt og rimelig!

LES MER

Avfall/søppel

Har du behov for rydding av søppel og avfallshåndtering? Bestill vår avfallstaxi i Oslo så henter vi ditt avfall og frakter det til gjenvinning på en rimelig og effektiv måte.

LES MER

Lagertjenester

Vi tilbyr langtids- og korttidslagring, innendørs eller i containere. Prisene er blant de laveste du finner i byen. I tillegg får tingene dine en trygg transport til og fra lagringen med Solsidan Flyttebyrå.

LES MER

Flyttevask

La oss hjelpe deg med utvasking så kan du fokusere på den morsomme delen av å flytte. Vi bruker kvalifisert, godkjent personell og arbeidet gis selvfølgelig med fornøyd-garanti.

LES MER

Pakkemateriell

Vi selger alt du kan tenkes måtte trenge for å pakke ned boligen eller kontoret ditt. Som et led i servicen leverer vi også i Oslo, flytteesker o.l. på døren, uten ekstra kostnad.

LES MER

Dødsbo

Solsidan Flyttebyrå rydder, tømmer og vasker dødsbo i Oslo. Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring og deretter en forhåndsavtalt fastpris for oppdraget.

LES MER

Våre tjenester

Solsidan flyttebyrå Oslo tilbyr:

 • Flyttetjenester for privatpersoner til gode priser
 • Flyttetjenester for kontor, bedrift og næring – les mer
 • Tungløft, piano og special goods flytting

Geografiske områder: Solsidan flytter for alle i hele Oslo og omegn. Men vi er også til for deg som trenger:

 • Et flyttebyrå fra Oslo til Stockholm
 • Et flyttebyrå fra Oslo til København
 • Et flyttebyrå fra Oslo til Gøteborg
 • Et flyttebyrå fra Oslo til Malmø
 • Et flyttebyrå fra Bergen, Stavanger eller Trondheim til Oslo
 • Et flyttebyrå fra Oslo til Bergen, Stavanger eller Trondheim

Video flyttebyrå Oslo

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER

Flyttebyrå Oslo som er med deg gjennom hele prosessen

Som kunde får du et flyttebyrå Oslo som er med deg under hele prosessen. Vi kan tilby en totalpakke hvor du ikke trenger å løfte en finger. Vi i Solsidan Flyttebyrå Oslo bistår med alt når du skal flytte, fra pakkematriell og nedpakking, til ut-vask og lagring. Uten riktig verktøy og erfaring kan flytteprosessen være en tung oppgave. Spar deg selv for dette ved å overlate flyttingen til de proffe! Vi behandler dine eiendeler med respekt og varsomhet, enten det er skjøre og uerstattelige eiendeler, kontormøbler eller et tungt piano. Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre din flytting enda mer effektiv, og spare deg selv for både tid og penger? Les mer om våre gode tips og pakkeråd her. Les mer

Prisinformasjon

Alle priser er oppgitt eks. mva.

 • 2 mann og bil fra 1.090 kr i timen.
 • 3 mann og bil fra 1.490 kr i timen.
 • Etter 17.00 og lørdager 50% tillegg.
 • Søndager 100% tillegg.
 • Kjøretillegg 7kr pr/km
 • Vi tar betalt for kjøretiden fra og til bilparken på Økern.
 • Vi tar betalt med kort eller Vipps på plass når jobben er gjort. Faktura sendes kun til bedrifter.

Forsikring

 • S • 0-50m2 – 500kr
 • M • 50-100m2 – 750kr
 • L • 100-200m2 – 1000kr
 • XL • 200m2 og mer – 1500kr
 • Forsikringen er obligatorisk for alle våre kunder og oppdrag. Se info
 • Forsikringen dekker opptil en verdi av 10.000.000kr
 • Egenandel 1500kr
 • Gjelder i og utenfor bilen og under transport. Vegger og gulv i bolig er også forsikret.
 • Eventuelle skader må kunne dokumenteres at skyldes Solsidan.
 • Gjelder ikke for lagring, her må kunde selv avtale med sin innboforsikring.
 • Dette er en skade forsikring og gjelder ikke ved tyveri (fra tiden 2012-2022 har vi og våre kunder fortsatt klart oss unna tyveri).

Vi bruker til vanlig team på to eller tre mann. Dette tilpasser vi etter dine ønsker og etter forhold rundt oppdragets omfang. Etasjer, kjøreavstand og fremkomlighet spiller inn. Fastpris brukes oftest ved lengre turer men timespris er ellers å anbefale for alle parter. Utifra din informasjon lager vi et estimat på hvor mange timer vi kommer til å bruke og prøver å forholde oss til det. Vi vil alltid utføre jobben så effektivt som det lar seg, du som kunde betaler kun for den tid vi faktisk bruker. Timeprisen begynner idet vi kjører fra bilparken vår og avsluttes når vi er tilbake igjen.

Avbooking/ombooking

Vi har full forståelse for at ulike faktorer kan komme i veien for dine planer og gjøre at vi blir nødt til å finne et nytt dato for ditt oppdrag, eller helt enkelt blir nødt til å kansellere helt og holdet inntil videre. Les mer

For å beskytte oss fra et alt for stort tap og gi oss muligheten å prøve å få booket inn andre jobber på «din» tid, så mottar vi gjerne slike beskjeder minst 7 dager før avtalt dato. Lar ikke dette seg gjøre så regner vi med at du har forståelse for at vi dessverre er nødt til å fakturere følgende prosentsats av estimert kostnad for ditt oppdrag for å beskytte våre interesser:

 • 6 dager før – 30%
 • 5 dager før – 40%
 • 4 dager før – 50%
 • 3 dager før – 60%
 • 2 dager før – 70%
 • 1 dag før – 80 %
 • samme dagen 90%

Vi tar oppdrag mandag – søndag! Vi er stolte av å kunne tilby deg personlig og profesjonell service fra et flyttebyrå Oslo med lang erfaring. Vi gleder oss til samarbeidet!

Ofte stilte spørsmål

Category: FAQ

Vi er forsikret, tingene dine er i sikre hender hele veien. Forsikringen dekker et beløp på opptil 10 000 000 kr. Forsikring er obligatorisk for alle våre kunder og en forutsetning for at både vi og dere skal føle oss trygge under arbeidet. Se priser for mer informasjon.

Category: FAQ

Prisene i Oslo varierer veldig. Det finnes mindre seriøse aktører som opererer over kort tid og tar med seg tiltenkt skatt og moms til utlandet. Dessverre klarer ikke vi, som kjører etter boka, å konkurrere med dem.

Det er også noen gigantselskaper som har mange kontorer rundt om i landet, titalls biler og mange ansatte på kontor og administrasjon som skal lønnes. Solsidan Flyttebyrå har aldri hatt som visjon at ekspandere veldig, noe som også gjør at vi klarer å tilby de lave prisene som vi opererer med. Vi tar akkurat så mye betalt som vi trenger for å kunne levere den høye kvaliteten vi lover til hvert oppdrag.

Category: FAQ

Tidsbruken varierer avhengig av hvor mye som skal flyttes. Det spiller også en rolle hvor langt det er å kjøre mellom adressene, hvilke etasjer det er fra/til, og hvor godt ting er pakket ned. Uansett om du velger timespris eller fastpris, streber vi alltid etter å fullføre jobben så raskt som mulig på en trygg og forsvarlig måte.

Category: FAQ

Trykket varierer noe avhengig av sesongen, men vanligvis anbefaler vi å kontakte oss rundt 2 uker i forkant som et godt utgangspunkt. Hvis det oppstår utfordringer eller endringer underveis, er vi fleksible og prøver alltid å tilpasse oss. (Hvis du har behov for å endre dato eller avbestille jobben, kan du  lese mer her).

Category: FAQ

Vi bistår gjerne med nedpakkingen, og har da med oss alt du trenger av pakkemateriell. Føler du allikevel for å ta den biten selv har vi noen pakketips.

Category: FAQ

Vi er Miljøfyrtårn sertifisert og har gode rutiner på hvordan avfall skal tas hand om. La tingene stå så henter vi dem, sorterer og kjører på fylling for deg.

Category: FAQ

Vi jobber også kvelder og helger. Med et tillegg på 50% etter 17.00. 50% på lørdager og 100% på søndager.

Category: FAQ

Vi følger normal prosedyre med å starte klokka og tar betalt fra det vi kjører fra bilparken på (Økern) til vi er tilbake igjen.

Aktuelt

Solsidan Flyttebyrå

Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

KONTAKT OSS FOR TILBUD
Close Menu