Skip to main content

KONTORFLYTTING

KVALITET I FOKUS!

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Kontorflytting Oslo

Solsidan Flyttebyrå : profesjonell kontorflytting Oslo!

En bedrift vil i gjennomsnitt bytte lokaler hvert femte år. Når din bedrift planlegger kontorflytting ønsker vi å tilby et rimelig og effektivt alternativ, der vi kan garantere at jobben blir utført i tide og slik som avtalt.

Solsidan Flyttebyrå har mange gode referanser fra fornøyde kunder som har benyttet oss ved kontorflytting Oslo og rundt om i landet! Vi fokuserer på kvalitet i arbeidet og har bred og lang erfaring fra bransjen, høy kompetanse og vennlig personale med fokus på god service. Vårt tilbud inkluderer også lagertjenester, flyttevask og bortkjøring/avfallshåndtering.

Video kontorflytting Oslo

Vi har god forståelse for hvor viktig det er for din bedrift å kunne gå tilbake til arbeidet så raskt som mulig etter flyttingen. Derfor vil vi nøye tilpasse personell og transportmidler etter kontorflyttingens type, omfang og den avtalte tidsrammen.

Alle våre utførte prosjekter har hittil blitt ferdigstilt til avtalt tid – hvilket har gitt oss mange gode referanser fra kontorflytting Oslo og andre steder i vakre Norge! For oss er ingen jobber for store eller for små!

Ønsker du en uforpliktende befaring? Bruk vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon +47 4007 4003 så setter vi opp en tid som passer best for dere!

I prosessen kan vi tilby:

  Befaring
  Forarbeid
  Oppmerking av flyttegods
  Demontering & pakking
  Transport
  Utpakking & montering
  Flyttevask & gjenvinning

Alle våre oppdrag er forskjellige, og vi har lang erfaring fra oppdragsgivere med varierende behov. Vi tilpasser oss jobbens omfang og tidsramme!

Befaring og forarbeid – planlegging er nøkkelen!

Vi i Solsidan vet at et godt forarbeid utgjør den store forskjellen. Under befaringen kartlegges lokalet, og vi danner oss et bilde av prosjektets størrelse og omfang. Vi utarbeider en solid plan basert på hva vi trenger av personell, utstyr og transportmidler, slik at selve flytteoperasjonen går så hurtig og smidig som overhodet mulig. Kontorflytting Oslo begynner med en grundig planlegging!

Klargjøring av flyttegods

Vårt mål er at deres kontorflytting Oslo skal skje så ryddig og raskt som mulig. I samarbeid med dere har vi på forhånd laget en oversikt over flyttegodset. Vi vet nøyaktig hva som skal med på lasset, og hvilke kontormøbler som skal demonteres. Vi stiller med tilpasset pakkemateriell og verktøy for å frakte kontormøbler og -rekvisita raskt og sikkert til deres nye lokaler.

Kontorflytting & montering

Vi har kjøretøy og mannskap klare for alle typer prosjekter, og vi tilpasser både transportmidler og arbeidskraft etter kontorflyttingens størrelse og omfang. Vi har lang erfaring med frakt, og sørger for at dette utføres effektivt og forsvarlig. Flyttegodset bæres inn i deres nye lokaler og kontormøbler monteres på plass av våre profesjonelle montører.

Smarte tilleggstjenester!

I en flytteperiode er det mye å tenke på! Det mest hensiktsmessige vil være å bruke én og samme leverandør til å gjennomføre hele prosjektet – særlig med tanke på koordinering og logistikk. Derfor har Solsidan et utvidet tilbud, der vi også sørger for andre oppgaver forbundet med kontorflyttingen.

  • Skal kontoret rengjøres før neste overtaker? Vi tilbyr utvask til en meget gunstig pris.
  • Alt inventar skal kanskje ikke bli med på flyttelasset? Solsidan håndterer avfall og frakter dette til gjenvinning.

Ved bestilling av kontorflytting Oslo kan vi tilby dere en komplett løsning, der alt i flytteprosessen tas hånd om av profesjonelle fagfolk. Vi i Solsidan er meget stolte av å bestandig ha overholdt den avtalte fristen!

Planlegger din bedrift kontorflytting Oslo? Vi anbefaler å benytte vårt kontaktskjema eller å ringe vår vakttelefon, så avtaler vi en uforpliktende befaring. Vi er fleksible, og finner et tidspunkt som passer dere best!

Vi står klare og tar oppdrag mandag – søndag, ta kontakt for en uforpliktende befaring!

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER