Skip to main content

MONTERING

KVALITET I FOKUS!

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Rimelig spesialist på Montering av møbler!

Solsidan Flyttebyrå utfører montering av møbler for privatkunder og bedrifter i hele Norge. Sikkert, effektivt og rimelig!

Vi tilbyr montering av:

  • Kontormøbler
  • Kjøkken
  • Kopiromsmøbler
  • Garderobeløsninger
  • Podium og lektere

Solsidan Flyttebyrå har lange, nære samarbeid med store møbelaktører og arkitekter i Oslo og over hele landet. Våre dyktige montører har mange års erfaring fra møbelmontering og prosjektledelse. Våre faglærte tømrere utfører daglig montering av alt fra kontormøbler, kjøkken (alle typer/merker) og garderobeløsninger, til mindre oppdrag slik som spisebord og salonger. Vi henter ofte møbler og transporterer dem hjem til våre kunder. For denne tjenesten behøver vi kundens adresse og kvittering/pakkseddel, så sørger vi for en sikker, effektiv og rimelig transport – helt hjem!

Vi har levert mange store prosjekter og vi er stolte av at så mange fornøyde kunder velger å bruke oss – igjen, og igjen. Våre kunders opplevelser er svært viktige for oss, og vi arbeider hardt slik at du kan føle deg trygg på at oppdraget blir utført slik som vi har avtalt!

Møbelmontering

Har du handlet nye møbler men mangler motivasjon, tid eller utstyr til å ta deg av monteringen selv? Vi monterer gjerne møblene for deg! For oss går arbeidet kjapt og enkelt. Vi fjerner alt av emballasje og frakter også gjerne gamle møbler til gjenvinning.

Kjøkkenmontering

Våre montører har lang erfaring med montering av alle de store kjøkkenmerkene, og stiller med alt av nødvendig utstyr. Solsidan Flyttebyrå står klare til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken, inkludert alle eventuelle tilpasninger du måtte ønske. Vet du hvordan ditt drømmekjøkken skal se ut kan du trygt la oss ta oss av monteringen – sammen realiserer vi drømmen!

Kontormøbler

Kontormøbler monteres effektivt av våre profesjonelle montører. Skal bedriften bytte lokaler? Med vår flyttetjeneste har vi kjøretøy og mannskap klare for alle typer oppdrag, og vi tilpasser både transportmidler og arbeidskraft etter arbeidets omfang. Vi har lang erfaring med frakt, og sørger for at dette utføres effektivt og forsvarlig. Vi stiller med tilpasset pakkemateriell og verktøy for å frakte kontormøbler og -rekvisita raskt og sikkert til deres nye lokaler.

Kontakt Solsidan Flyttebyrå i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med montering. Sikkert, effektivt og rimelig!

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER