Skip to main content

PAKKEMATERIELL

KVALITET I FOKUS!

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Pakkemateriell – en viktig del av kvaliteten vi leverer!

Planlegger du flytting? Solsidan Flyttebyrå har et bredt tilbud innen flyttetjenester, og mange fornøyde kunder både innen privat- og bedriftsmarkedet.

Pakkematriell

Alle priser er oppgitt eks. mva.

  • Flytteesker 39kr/stk
  • Bobleplast 19kr/m
  • Silkepapir 490kr/pakken
  • Garderobeesker 390kr/stk
  • Svartesekker 39kr/rullen
  • Teip 35kr/rullen
  • Merkelapper 4kr/stk
  • Plastfilm 190kr/rullen
  • Levering av pakkematriell i Oslo 600kr

Pakkemateriellet har mye å si!

Vi selger det aller meste du behøver av pakkemateriell. Gjennom våre leverandører har vi fremforhandlet svært gode priser på pakkemateriell av høyeste kvalitet, som flytteesker, esker til garderobe, bobleplast, tape, sofatrekk, kraftige og miljøvennlige plastsekker m.m.

Det lønner seg for både oss og våre kunde at flyttegodset er innpakket på en trygg og forsvarlig måte. Slik kan vi sikre at eiendelene leveres til sitt nye hjem i nøyaktig samme stand. Ved flytting av special goods (f.eks. piano), har vi lang erfaring og riktig utstyr, pakkemateriell og kjøretøy som vi tilpasser for hvert individuelle oppdrag. Ved å spesialtilpasse oppdragene ut ifra kundens unike behov unngår vi unødvendig bruk av pakkemateriell og ressurser, og sørger vi for at kunden ikke betaler for mer enn den faktisk trenger.

Hjemkjøring av pakkemateriell – helt frem til døren!

Som et ledd i vårt servicetilbud tilbyr vi våre kunder hjemkjøring av pakkemateriell – sikkert og effektivt, helt til døren. Om mulig ønsker vi å levere pakkemateriellet noen uker i forkant av flyttedatoen, slik at enten vi eller dere kan starte nedpakkingen i rimelig tid. På denne måten vil flyttejobben gå smidigere og vi unngår eventuelle forsinkelser.

Vi foretrekker å heller levere litt mer pakkemateriell enn det vi antar at dere kommer til å bruke for å sikre at dere ikke går tomme for f.eks flytteesker eller bobleplast midt under nedpakkingen. Dere betaler selvsagt kun for den åpnede emballasjen – det som er til overs tar vi med oss tilbake igjen på flyttedagen.

Kontakt oss i dag for ytterligere informasjon om pakkemateriell eller vårt servicetilbud innen flytting, transport og lagertjenester.

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER