Skip to main content

FLYTTEVASK

KVALITET I FOKUS!

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Flyttevask med Solsidan

Solsidan Flyttebyrå sørger for at boligen er skinnende ren ved salg eller utleie!

Om du har behov for flyttevask kan vi tilby:

  • Effektivt personell med lang erfaring
  • Riktig utstyr og rengjøringsmidler
  • Hyggelige priser og uforpliktende tilbud

Hvor ren må boligen være ved salg / utleie

Husleietvistutvalget behandler årlig ulike erstatningskrav fra huseiere, og en gjenganger er saker der overtaker er misfornøyd med flyttevasken. Et tips for å unngå dette vil være å benytte seg av overtakelsesprotokollen (kjøp/salg) eller føre en innflyttings- og utflyttingsprotokoll (utleie). Slik får man en enighet på stedet, og slipper å forholde seg til eventuelle klager i etterkant.

Men – det forutsetter selvsagt at flyttevasken er gjort grundig nok til at overtaker velger å signere protokollen. For hvor ren forventes egentlig boligen å være?

Hovedregelen for flyttevask:

Alle horisontale flater våtvaskes, alle vertikale flater samt tak tørrmoppes. Deretter forventes vinduene rengjort, balkonger og boder feiet, skap og skuffer vasket utenpå og innvendig, og at det er rengjort rundt og under badekar, hvitevarer etc.

  • Flyttevask ved utleie

Ved overtakelse skal boligen skal være ryddet og grundig rengjort og ellers være i vanlig god stand. Leieren må på sin side overlate leiligheten i samme stand som den ble overlevert, med unntak av vanlig slit og elde.

Ved overlevering skal hele boligen være ryddet og skikkelig rengjort, og eiendommen skal ellers være ryddet.

Fordelen ved å sette bort flyttevasken til profesjonelle

At flytting kan være en tidkrevende og slitsom prosess er noe de fleste kjenner seg igjen i.  Som med alt annet vil ting ta kortere tid med lang erfaring, og resultatet blir også bedre med profesjonell hjelp!

Hvorfor bestille flyttevask fra Solsidan?

Solsidan Flyttebyrå har lang erfaring med flyttevask både i privat- og bedriftsmarkedet. Vi stiller med riktig utstyr og personell, spesielt tilpasset oppdraget, og vi sørger for at boligen er skinnende ren når du overleverer dine nøkler. Våre profesjonelle medarbeidere utfører flyttevasken effektivt, grundig og til en gunstig pris. Vi i Solsidan er svært opptatt av å knytte gode kunderelasjoner, derfor er vi alltid nøye med å forholde oss etter kundens instrukser og den avtalte tidsrammen for flyttevasken.

Ønsker du å sette bort andre sider ved flyttejobben tilbyr vi også mange andre tjenester enn flyttevask. Vi kan tilby en totalpakke der vi leverer egnet pakkemateriell, pakker ned leiligheten, fjerner søppel og emballasje, og transporter flyttegodset til ditt nye hjem. Vi kan også montere / demontere møbler, samt tilby rimelige lagertjenester sentralt i Oslo.

Alltid fornøydhetsgaranti – helt til overlevering!

Vår fornøydhetsgaranti varer hele veien til overlevering. Kunden gjennomgår boligen når flyttevasken er klar og godkjenner om den er tilfredsstillende utført. Det er en trygghet for våre kunder å vite at dersom flyttevasken ikke stiller til forventningene vil vi komme tilbake og rette opp i et eventuelt avvik.

Solsidans flyttevask sikrer en skinnende ren overlevering av bolig! Kontakt oss i dag!

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER