Om oss

Solsidan Transport & Montering er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Transport til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

 

Vi tror nøkkelen til en velfungerende bedrift er kvalitet i arbeid i kombinasjon med yrkesstolthet og trivsel blant de ansatte. Bestiller du tjenester via Solsidan vil du forholde deg til et dedikert personell med høy kunnskap og lang erfaring. Bedriftshelsetjeneste, samt gode HMS-systemer og utstyr verner om våre ansatte, og sikrer at arbeidet utføres på skikkelig vis. På denne måten kan vi tilby et kvalitetsprodukt der alle parter er ivaretatt, og som gjør oss stolte over arbeidet vi utfører.

Solsidan Transport består av en sammensveiset gjeng som tar kvalitet og trivsel på alvor!

 

Kunden i fokus:

Vi i Solsidan er svært opptatt av våre kunderelasjoner og gode tilbakemeldinger. Dette motiverer oss til å levere et kvalitetsprodukt til konkurransedyktige priser, der kundens eiendeler alltid er ivaretatt og forsikret inntil nok 10.000.000,-.