Velkommen til Solsidan Transport & Montering . Vi startet vårt flyttebyrå i Oslo i januar 2013. Vi liker å se oss som et moderne, proffesjonelt og imøtekommende Flyttebyrå.

Vi prøver alltid å ta godt til være på hver og en av våre kunder gjennom god oppfølging, fullt fokus og service. Vi prøver å driver butikk på riktig måte. “Ordning och reda”, som vi sier i Sverige.

Med en ledelse som tidligere har lang erfaring fra transport og forskjellige håndverkfag, har vi håndplukket og lært opp ansatte til en godt sammensatt maskin som fungerer veldig bra.

Vi verner om våre ansatte, følger å bruker HMS og alle ansatte har grønt kort. Vi er også i ferd med å få vårt Miljøfyrtårn-merking på plass. På den måten prøver vi å gjøre hva vi kan for å bidra til en bedre fremtid, gjennom å velge miljøvennlige alternativer.

Vi bruker hele fine biler, moderne verktøy og komplett verneuytstur. Alle ansatte, kundens varer og innbo er alltid forsikret til 100% i våre hender.

Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Transport til en krystallklart valg for den som er opptatt av kvalitet!