Skip to main content

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo.

Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

Solsidan Flyttebyrå består av en sammensveiset gjeng som tar kvalitet og trivsel på alvor!

Vi tror nøkkelen til en velfungerende bedrift er kvalitet i arbeid i kombinasjon med yrkesstolthet og trivsel blant de ansatte. Bestiller du tjenester via Solsidan vil du forholde deg til et dedikert personell med høy kunnskap og lang erfaring. Bedriftshelsetjeneste, samt gode HMS-systemer og utstyr verner om våre ansatte, og sikrer at arbeidet utføres på skikkelig vis. På denne måten kan vi tilby et kvalitetsprodukt der alle parter er ivaretatt, og som gjør oss stolte over arbeidet vi utfører.

Vi er anbefalt flyttebyrå av selgebolig.no

Hei,
Ville bare takke for en glimrende jobb! Dine to helter som fikk flyttelasset vårt i mål var utrolig positive, flinke, imøtekommende og trivelige!
Jeg hadde håp om at dere skulle være blant de bedre basert på reviews, men dette var over forventning! For noen herlige mennesker.
Og takk for god service fra din side også 😊
Jeg anbefaler dere videre!

Kristian

Dette er ikke reklame. Bare en anbefaling. Hvis noen trenger transport/flytting/montering/younameit – så er Solsidan flyttebyrå helt strålende. Jeg er målløs over tempoet. Ikke en ripe noe sted. Rimelig pris var det og.
Hilsen lykkelig og lettet person.

Anita Skorgan

Vi vil bare skrive og fortelle at vi er strålende fornøyd med de 3 mennene som hjalp oss å flytte till XXX i går ettermiddag! De var superproffe, supersterke, høflige, effektive og raske. Kommunikasjonen gikk let som en lek. Vi følte hele tiden av møbler og ting var i saerdeles trygge hender. De bidrog også til en god og positiv stemning. Alt var enkelt og greit. Har aldri hatt en bedre flytteopplevelse eller møtt bedre flyttehjelp enn dette. Bedre kan de ikke bli.

Trude Ødegård og Erland Øverby

Vi er stolte av være en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift!

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å kunne bidra til positive miljøeffekter og ha fokus på bærekraftstiltak gjennom å være godkjent Miljøfyrtårnbedrift, og oppfordrer alle våre samarbeidspartnere, kunder og andre i bransjen vår å gjøre det samme.

Her er finner dere informasjon og vår rapport.

Kunden i fokus

Vi i Solsidan er svært opptatt av våre kunderelasjoner og gode tilbakemeldinger. Dette motiverer oss til å levere et kvalitetsprodukt til konkurransedyktige priser, der kundens eiendeler alltid er ivaretatt og forsikret inntil nok 10.000.000,-.