Skip to main content

AVFALL/SØPPEL

KVALITET I FOKUS!

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Bortkjøring av søppel med Solsidans avfallstaxi!

Har du behov for rydding av søppel og avfallshåndtering i Oslo? Bestiller du vår avfallstaxi i Oslo rydder vi ditt avfall og frakter det til gjenvinning på rimelig og effektivt vis. Hos oss kan du forhåndsbestille denne tjenesten til en tid som passer deg! Solsidan er en miljøfyrtårn-sertifisert bedrift og sørger for sikker og miljøvennlig bortkjøring av søppel i Oslo.

Vi tilbyr:

 • Inventar/gamle møbler
 • Hageavfall
 • Oppussings-/rivingsavfall
 • Hvitevarer & elektronikk, m.m.

Vi har gode avtaler med flere retur- og gjenvinningsstasjoner rundt om i Oslo. Vi rydder og sorterer ditt avfall og sørger for at det havner akkurat der det hører hjemme.

Avfall

Alle priser er eks mva.

 • En mann med bil fra 750 kr i timen
 • To mann med bil fra 1.120 kr i timen
 • 375 kr pr/m3
 • Kubikkprisen er en snittpris over hvor mye en kubikk blandet avfall vill koste å kaste.
 • 6.50 kr pr/kg
 • Ved kast av rivningsmaterialer, knuste/flatpakket møbler, stein eller andre tunge ting som gjør prising av kubikk vanskelig, veier vi inn på fyllinga og tar betalt pr/kg.
 • Maling, kjemikalier, brannslukkere og annet farlig avfall tar vi ikke imot.

Inventar/gamle møbler

Har du møbler og inventar som har gått i stykker, eller som du ikke lenger bruker eller trenger? Bestiller du avfallstaxi i Oslo gjennom oss, fjerner vi dette for deg: raskt, enkelt og til en god pris! Har du møbler/inventar som tar opp plass i boden, men som du ennå ikke ønsker å kvitte deg med permanent, tilbyr Solsidan både korttids og langtids lagringstjenester sentralt i Oslo.

Hageavfall

Behøver ditt borettslag/sameie avfallshåndtering, eller er du kanskje en heldig eier av egen hage i Oslo? Solsidans avfallstaxi tilbyr rydding, sortering og bortkjøring av søppel i Oslo – raskt og enkelt slik at du får gjort det pent og trivelig i ditt uteområde.

Oppussings-/rivingsavfall

Skal hjemmet ditt få et ansiktsløft, eller har du nylig overtatt et oppussingsobjekt? I den forbindelse vil det sannsynligvis bli mye oppussings- og rivingsavfall du gjerne skulle ha fjernet og som ikke skal gå i vanlig restavfall. Bestill avfallstaxi i Oslo og vi i Solsidan henter, rydder og håndterer avfall i Oslo, slik at du får rom til å gå løs på den neste – og morsomme – fasen av prosjektet.

Hvitevarer & elektronikk, m.m.

Gamle og/eller defekte hvitevarer og elektronikk kan ofte inneholde mange miljøgifter. For å unngå miljøskadelig utslipp, skal ikke slike produkter gå i ordinært restavfall, men leveres på gjenvinningsstasjoner for sikker håndtering og besparelse av miljøet. Vi tilbyr sikker avfallshåndtering og bortkjøring av søppel i Oslo og sørger for at avfallet sorteres og leveres akkurat der det hører hjemme.

Kontakt oss i dag for et hyggelig tilbud på bortkjøring av søppel og avfallshåndtering i Oslo!

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER