Skip to main content

DØDSBO

KVALITET I FOKUS!

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Vi forenkler håndteringen av dødsbo og konkursbo

Solsidan Flyttebyrå kjøper dødsbo og tilbyr alle relaterte tjenester knyttet til tømming av dødsbo og konkursbo.

  • Kjøp av dødsbo / konkursbo
  • Sortering og nedpakking
  • Pakkemateriell
  • Søppelhåndtering
  • Vasking
  • Lagring av dødsbo / konkursbo

Kjøp av dødsbo

Vi kjøper dødsbo Oslo. Eksempler på gjenstander vi kjøper: antikviteter, malerier, møbler, kunst, glass, osv.

Sortering & nedpakking

Vi har utstyret og erfaringen som trengs for å sortere og pakke ned dødsbo Oslo – raskt, effektivt og rimelig.

Pakkemateriell

Vi selger det aller meste du behøver av pakkemateriell. Gjennom våre leverandører har vi fremforhandlet svært gode priser på pakkematriell av høyeste kvalitet, som flytteesker, esker til garderobe, bobleplast, tape, sofatrekk, kraftige og miljøvennlige plastsekker m.m.

Søppelhåndtering

Vi sorterer og fjerner søppel og ødelagte gjenstander som vi leverer til gjenvinning.

Dere er selvsagt involvert gjennom hele prosessen, og vi holder øynene åpne for gjenstander som kan være av familiær interesse før vi fjerner disse. Vi har alltid en tett dialog med våre kunder, og særlig i håndtering av dødsbo er det viktig for oss å vise de pårørende hensyn og respekt, og forsøker å unngå at verdifulle gjenstander eller gjenstander med affeksjonsverdi går tapt i prosessen.

Vasking

Vi har profesjonelle medarbeidere som utfører vask av dødsbo Oslo til en gunstig pris. Vi stiller med riktig utstyr og sørger for at boligen er representabel til en eventuell visning / salg.

NB! Utgifter til vask og tømming av dødsbo kan trekkes fra arveavgiftsgrunnlaget dersom arbeidet utføres av et firma.

Lagring av dødsbo Oslo

I vårt minilager sentralt på Alnabru i Oslo tilbyr vi lagringsplass for oppbevaring av dødsbo, enten i boder eller containere – vi tilpasser lagringen etter ditt behov. Vi ordner selvsagt også transport av dødsboet dersom dette er ønskelig.

Konkursbo

Eksempler på gjenstander vi kjøper fra konkursbo: varepartier og restpartier mm.

Solsidan Flyttebyrå rydder, tømmer og vasker konkursbo i Oslo. Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring og deretter en forhåndsavtalt fastpris for oppdraget. Vi er fleksible og tilpasser oss kundens ønske for tidspunkt på befaringen.

Trenger du hjelp til håndtering av konkursbo eller dødsbo Oslo? Kontakt Solsidan Flyttebyrå & Montering i dag for en uforpliktende og gratis befaring.

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER