Profesjonell og erfaren leverandør av flyttetjenester i Bærum

Har du behov for et effektivt og rimelig flyttebyrå i Bærum? Solsidan Transport & Montering tilbyr rask og profesjonell flytting i Bærum, til svært gunstige priser. Ta kontakt i dag, så legger vi en plan for ditt flytteoppdrag!

✔ Lang erfaring

✔ Mange fornøyde kunder

✔ Dyktige og effektive medarbeidere

✔ Svært gunstige priser

✔ Ditt totale flyttebyrå i Bærum!


Våre tjenester


Om oss


Solsidan Transport & Montering er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Transport til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

Les mer

Profesjonelt og rimelig flyttebyrå!

Flytting tar tid – om du skal gjøre det selv! Setter du bort jobben til profesjonelle fagfolk vil jobben gå både raskere og sikrere, samtidig som du kan bruke tiden din på andre hyggelige ting forbundet med overgangen til ny bolig.

Solsidan Transport & Montering kan tilby deg rask og effektiv flytting i Bærum til svært gunstige priser. Ser du etter et flyttebyrå i Bærum, kontakt Solsidan Transport & Montering i dag! Vi stiller med lang erfaring, riktig verktøy og emballasje, samt gode transportmidler som vi tilpasser enhver flyttejobb basert på oppdragets størrelse og omfang.

Med Solsidan blir du fornøyd!

Solsidan har mange svært fornøyde kunder; både privatpersoner og bedrifter. Med lang fartstid i bransjen og et kompetent personell, sørger vi for at oppdraget utføres som avtalt. Få hjelp av et flyttebyrå i Bærum som involverer deg gjennom hele prosessen – det er viktig for oss at du til enhver tid opplever full kontroll!

Bestiller du flytting i Bærum gjennom oss, kan du være trygg på at dine eiendeler behandles med respekt og varsomhet, og at oppdraget utføres til avtalt tid og pris. Vi tilbyr flytting i Bærum, Oslo, til store deler av landet, og i hele Skandinavia!

Flyttebyrå Bærum

Våre tjenester:

✔ Flytting bedriftskunder

✔ Flytting privatkunder

✔ Demontering og montering

✔ Flytting av ‘special goods’

✔ Avfallshåndtering

✔ Mini-lager

✔ Flyttevask

Solsidan Transport & Montering er mer enn et transportbyrå. Trenger du et flyttebyrå i Bærum som tilbyr en komplett pakke til ditt flytteprosjekt, har vi mange gode løsninger. Vi har erfarne montører med moderne verktøy som montere/demontere alle typer møbler.

Våre medarbeidere har lang erfaring med ‘special goods’ som piano og safer, og flytter disse sikkert og effektivt fra a til b.

Skal du eller din bedrift flytte i Bærum skreddersyr vi oppdrag for både privat- og bedriftskunder.

Ditt totale flyttebyrå i Bærum!

Ønsker du et flyttebyrå i Bærum som også tilbyr avfallshåndtering i forbindelse med flyttingen, kan du bestille vår søppeltaxi som henter og sorterer avfall, og frakter dette til gjenvinning.

Skal du flytte i Bærum og behøver oppbevaring av flyttegods? Vi har god kapasitet i vårt minilager hvor vi tilbyr både korttids- og langtidslagring av både løsøre og større møbler.

Bestill et flyttebyrå i Bærum som også tilbyr den siste finishen. Om ønskelig ferdigstiller vi prosjektet med flyttevask, der vårt effektive rengjøringspersonale foretar en grundig nedvask av boligen eller lokalet.

Solsidan Transport & Montering står klare til å ta imot ditt oppdrag!

Ring oss i dag!