Flyttebyrå i Oslo

 

Vi er et flyttebyrå Oslo, til for alle. Et flyttebyrå som alltid prøver å imøtekomme og anpasse oss etter dine behov som kunde. Målet vårt er å var gang, levere et produkt som du har lyst til å anbefale videre og bruke igjen.

 

Vi som flyttebyrå i Oslo tilbyr:

 • Flytting for privatpersoner
 • Kontorflytting – les mer
 • Pianoflytting/special goods

 

Geografiske områder:

Vi utfører flytting i hele Oslo og omegn, samt:

 • Flytting fra Oslo til Bergen
 • Flytting fra Oslo til Stavanger
 • Flytting fra Oslo til Trondheim
 • Flytting fra Oslo til Stockholm, Gøteborg, Malmø og København.

 

Solsidan – Din profesjonelle flyttebyrå i Oslo

Bruk vårt flyttebyrå Oslo og vi blir med deg under hele prosessen.  Vi kan tilby en totalpakke hvor du ikke trenger å løfte en finger! Vi bistår med alt fra pakkematriell og nedpakking til ut-vask og lagring.

Uten riktig verktøy og erfaring kan flytting være en tung oppgave. Spar deg selv for dette ved å overlate flyttingen til de proffe! Vi behandler dine eiendeler med respekt og varsomhet – enten det er skjøre og uerstattelige familiealbum, kontormøbler eller et tungt piano.

Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre din flytting i Oslo enda mer effektiv og spare deg selv for både tid og penger?

Les mer

 

Transport

Vi har gode og fine biler i ulike klasser, som vi velger ut for hvert enkelt oppdrag. Godsrom er utstyrt med nødvendig sikringsutstyr, slik som stropper, pledd og hjørnebeskyttere. Slik beskytter vi både flyttegods, personell og omgivelser under hele transporten. For særlig delikate gjenstander bruker og selger vi egnet spesialemballasje, som garderobeesker til f.eks bunad/dress, og egne bokser til frakt av f.eks lysekroner og verdifulle malerier.

 

Bæremetoder

Alle ansatte i Solsidan har fått opplæring og gjennomgang i utprøvde og sikre bæreteknikker.

Vi bærer ofte og gjerne for hånd, men benytter oss også av bæreseler, sekketraller, pianotraller, jekketraller, dolly og bur ved behov. I enkelte tilfeller kan også bruk av kran være aktuelt.

 

Utvask/flyttevask

Den siste ‘finishen’ ved flytting er utvask. Som med alt annet tar ting kortere tid med lang erfaring, og resultatet blir også bedre med profesjonell hjelp! Solsidan flyttebyrå i Oslo ferdigstiller flyttingen med utvask, slik at alle parter blir fornøyde.

Flyttebyrå Oslo

 

Trygg og rimelig pianoflytting i Oslo med Solsidan Transport!

Pianoer kommer i mange ulike former, design og vektklasser, men et typisk piano veier gjerne godt over 200 kg! De eldre pianoene er dessuten gjerne topptunge, noe som – i tillegg til vekten – gjør dem ustabile og krevende å flytte på. For våre erfarne medarbeidere er likevel ikke flytting av piano en stor utfordring! Vi har teknikken, utstyret og balansen som kreves for å utføre jobben på en skikkelig måte – til avtalt tid og pris!

 

Når pianoet skal flyttes, krever det forsvarlig sikring gjennom hele transporten, slik at det ikke flytter på seg og utsettes for skade. Vårt flyttebyrå i Oslo utfører flytting av piano på sikrest mulig vis, slik at pianoet er i akkurat samme stand som da vi hentet det. Vi i Solsidan stiller klare med riktig utstyr, kompetente medarbeidere, samt gode og romslige kjøretøy. Hos oss er ditt piano trygt; både før, under og etter transporten.

 

Mer enn flytting i Oslo

Flytting representerer en ny start. Derfor tilbyr vårt flyttebyrå i Oslo en komplett pakke, hvor vi hjelper deg med å kaste/lagre gamle og overflødige gjenstander.

 

 • Avfallstaxi: Solsidan flyttebyrå Oslo utfører rydding og sortering av avfall, og vår avfallstaxi leverer søppel til gjenvinning.
 • Lagertjenester: Har du behov for oppbevaring for en lengre eller kortere periode kan vi tilby plass i vårt minilager sentralt i Oslo.

 

Prisinformasjon

Vi bruker til vanlig team på to eller tre mann. Dette tilpasser vi etter dine ønsker og etter forhold rundt oppdragets omfang. Etasjer, kjøreavstand og fremkomlighet spiller inn.
Fastpris brukes oftest ved lengre turer men timespris er ellers å anbefale for alle parter.
Utifra din informasjon lager vi et estimat på hvor mange timer vi kommer til å bruke og prøver å forholde oss til det.

Vi vil alltid utføre jobben så effektivt som det lar seg, du som kunde betaler kun for den tid vi faktisk bruker.
Timeprisen begynner idet vi kjører fra bilparken vår og avsluttes når vi er tilbake igjen.

 

Ekstratillegg i pris:

 • 50% tillegg på lørdager og hverdager etter kl. 17.00.
 • 100% tillegg på røde dager.
 • 5kr pr/km i kjøretilegg
 • Ved flytting til utlandet tilkommer en kostnad for deklarering ved grensen.

 

Vi tar oppdrag mandag – søndag!

Vi er stolte av å kunne tilby deg personlig og profesjonell service fra et flyttebyrå i Oslo med lang erfaring. Vi gleder oss til samarbeidet!