Skip to main content

TRANSPORT OSLO

Solsidan Flyttebyrå - Telefon: +47 4007 4003

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Transport i Oslo

Solsidan Flyttebyrå i Oslo er stolte av at så mange privat- og bedriftskunder velger våre tjenester, og vi arbeider hardt og kontinuerlig for å holde på vårt gode navn og rykte.

Våre suksessfaktorer innebærer blant annet høy grad av punktlighet, kvalitet i vårt arbeid, samt effektivisering og optimalisering av rutiner og løsninger. Solsidan legger vekt på å være en pålitelig partner innen transport i Oslo, der kunden kan være trygg på at jobben blir gjort – til avtalt tid og pris!

  • 10 års erfaring
  • Mange fornøyde kunder
  • Konkurransedyktige priser
  • Profesjonell og pålitelig
  • Din partner innen transport i Oslo!

Våre tjenester

Flytting Oslo

Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester, til rimelige priser. Både for privatkunder og bedrifter!

LES MER

Kontorflytting

Profesjonalitet, punktlighet, god dialog og god planlegging. Resepten for effektiv relokasjon av arbeidsplasser har fungert bra for oss så langt og vi står klare for å bistå også dere!

LES MER

Montering

Solsidan Flyttebyrå utfører montering av møbler for privatkunder og bedrifter i hele Norge. Sikkert, effektivt og rimelig!

LES MER

Avfall/søppel

Har du behov for rydding av søppel og avfallshåndtering? Bestill vår avfallstaxi i Oslo så henter vi ditt avfall og frakter det til gjenvinning på en rimelig og effektiv måte.

LES MER

Lagertjenester

Vi tilbyr langtids- og korttidslagring, innendørs eller i containere. Prisene er blant de laveste du finner i byen. I tillegg får tingene dine en trygg transport til og fra lagringen med Solsidan Flyttebyrå.

LES MER

Flyttevask

La oss hjelpe deg med utvasking så kan du fokusere på den morsomme delen av å flytte. Vi bruker kvalifisert, godkjent personell og arbeidet gis selvfølgelig med fornøyd-garanti.

LES MER

Pakkemateriell

Vi selger alt du kan tenkes måtte trenge for å pakke ned boligen eller kontoret ditt. Som et led i servicen leverer vi også i Oslo, flytteesker o.l. på døren, uten ekstra kostnad.

LES MER

Dødsbo

Solsidan Flyttebyrå rydder, tømmer og vasker dødsbo i Oslo. Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring og deretter en forhåndsavtalt fastpris for oppdraget.

LES MER

Våre tjenester

Vi tar våre kunder på alvor!

Med mange år i bransjen har vi lang og verdifull erfaring med tjenester innen logistikk og transport i Oslo. Vi tar på oss et bredt spekter av transportoppdrag, og i samråd med kunden jobber vi målrettet for å finne den sikreste og mest kostnadseffektive løsningen for oppdraget.

Hva kan vi transportere?

Solsidan Flyttebyrå i Oslo tilbyr frakt av blant annet varer, ‘special goods’, flyttegods og avfall. Vi har gode transportmidler, utstyr og sikringsløsninger som håndterer de aller fleste transportoppdrag. Ta kontakt med oss og beskriv ditt oppdrag, så gir vi deg et tilbud på trygg, effektiv og rimelig transport i Oslo!

Frakt av ‘Special Goods’

Enkelte gjenstander kan være krevende å flytte på egenhånd. Skal du for eksempel flytte en safe eller et piano, kreves det nøye planlegging, riktig utstyr, og erfaring med tilsvarende prosjekter. Vi har gode og veletablerte rutiner ved spesialfrakt, og sørger for en forsvarlig sikring og transport i Oslo, slik at vi både beskytter gjenstanden og omgivelsene rundt.

Flyttetjenester

Planlegger du å flytte, eller skal virksomheten bytte lokaler? Solsidan Flyttebyrå i Oslo tilbyr profesjonelle flyttetjenester; både i hovedstaden og over hele landet. Vi sørger for nøye planlegging, slik at prosjektet gjennomføres raskt og smidig, så snart det settes i gang.

Flyttegodset bæres inn i deres nye lokaler og møbler kan demonteres og monteres av våre dyktige montører med moderne verktøy.

Avfallshåndtering

Vår avfallstaxi henter ditt avfall og sorterer og transporterer dette til gjenvinning. Vi er fleksible og avtaler en tid som passer best for deg! Solsidan Flyttebyrå i Oslo er en miljøfyrtårn-sertifisert bedrift, og vi sørger for at avfallet går akkurat dit det skal.

Tips: Sjekk også ut våre lagertjenester! Vi har god kapasitet i vårt city-lager, sentralt på Alnabru. Her tilbyr vi både korttids- og langtidslagring til svært rimelige priser. Vi tilbyr selvsagt også transport i Oslo til og fra lageret!

Har du behov for trygg, effektiv og rimelig transport i Oslo? Ta kontakt med oss i dag!

Vi ser frem til samarbeidet!

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER