Skip to main content

SØPPELHÅNDTERING OSLO

Søppelhåndtering - Telefon: +47 4007 4003

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Vi sorterer og fjerner ditt søppel i Oslo!

Vi henter og sorterer det meste av avfall, slik at det havner på rett sted! Med god kapasitet i våre transportmidler, og lang erfaring med søppelhåndtering i Oslo, tilpasser vi oss ditt behov.

Søppelhåndtering i Oslo

  • Effektiv
  • Fleksibel
  • Rimelig
  • Lang erfaring
  • Miljøfyrtårnsertifisert

Våre tjenester

Flytting Oslo

Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester, til rimelige priser. Både for privatkunder og bedrifter!

LES MER

Kontorflytting

Profesjonalitet, punktlighet, god dialog og god planlegging. Resepten for effektiv relokasjon av arbeidsplasser har fungert bra for oss så langt og vi står klare for å bistå også dere!

LES MER

Montering

Solsidan Flyttebyrå utfører montering av møbler for privatkunder og bedrifter i hele Norge. Sikkert, effektivt og rimelig!

LES MER

Avfall/søppel

Har du behov for rydding av søppel og avfallshåndtering? Bestill vår avfallstaxi i Oslo så henter vi ditt avfall og frakter det til gjenvinning på en rimelig og effektiv måte.

LES MER

Lagertjenester

Vi tilbyr langtids- og korttidslagring, innendørs eller i containere. Prisene er blant de laveste du finner i byen. I tillegg får tingene dine en trygg transport til og fra lagringen med Solsidan Flyttebyrå.

LES MER

Flyttevask

La oss hjelpe deg med utvasking så kan du fokusere på den morsomme delen av å flytte. Vi bruker kvalifisert, godkjent personell og arbeidet gis selvfølgelig med fornøyd-garanti.

LES MER

Pakkemateriell

Vi selger alt du kan tenkes måtte trenge for å pakke ned boligen eller kontoret ditt. Som et led i servicen leverer vi også i Oslo, flytteesker o.l. på døren, uten ekstra kostnad.

LES MER

Dødsbo

Solsidan Flyttebyrå rydder, tømmer og vasker dødsbo i Oslo. Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring og deretter en forhåndsavtalt fastpris for oppdraget.

LES MER

Våre tjenester

Gamle møbler/inventar

Har du møbler og inventar som har gått i stykker, eller du ikke lenger behøver? Bestill søppelhåndtering i Oslo, og Solsidan fjerner dette for deg: raskt, enkelt og til en god pris!

Hageavfall

Behøver du fjerning av hageavfall? Vi tilbyr søppelhåndtering i Oslo til både privatpersoner, bedrifter og borettslag/sameier. Solsidan kan hente ditt hageavfall raskt og effektivt, slik at du får ryddet opp i ditt uteområde.

Oppussings-/rivingsavfall

Skal du pusse opp? Det blir sannsynligvis mye oppussings- og rivingsavfall du gjerne skulle fjernet, og som ikke går i vanlig restavfall. Bestiller du søppelhåndtering i Oslo gjennom oss, henter, sorterer og leverer vi avfallet, slik at du får rom til å gå løs på den neste – og morsomme – fasen av prosjektet.

Hvitevarer & elektronikk, m.m.

Gamle og defekte hvitevarer og elektronikk inneholder mange miljøgifter. For å unngå miljøskadelig utslipp, skal ikke slike produkter gå i ordinært restavfall, men leveres på gjenvinningsstasjoner for sikker håndtering og besparelse av miljøet. Bestill søppelhåndtering i Oslo gjennom oss, så ordner vi dette for deg!

Hva koster søppelhåndtering i Oslo?

Solsidan Flyttebyråa tilbyr  søppelhåndtering i Oslo til meget hyggelige priser:

  • 1 mann + bil = 540,- kr./time
  • 2 mann + bil = 840 kr./time
  • 3 mann + bil = 1140 kr./time
  • Øvrig ekstrahjelp = 350 kr./mann/time
  • Det tilkommer en pris på kr. 3,50/kg. eller kr. 300/kubikk.

(Alle priser ekskl. MVA)

Hva er egentlig et miljøfyrtårn?

Private og offentlige virksomheter som ønsker å dokumentere sin innsats for miljøet, opererer under et miljøledelsessystem kalt ‘miljøfyrtårn’. En miljøfyrtårnvirksomhet må dokumentere og oppfylle spesielle krav – både lovpålagte bestemmelser og krav pålagt av Miljøfyrtårns sertifiseringsordning. Formålet med ordningen er at bedriften skal utføre tiltak med hensikt å skape en mer miljøvennlig drift (innenfor miljøaspektene energi, avfall, transport, innkjøp og arbeidsmiljø). Bestill søppelhåndtering i Oslo gjennom oss og støtt opp under en bedrift som gjør en innsats for miljøet. Vi er veldig stolte av vårt miljøfyrtårn, og dette verner vi godt om!

Når kan vi hente ditt avfall?

Behøver du søppelhåndtering i Oslo kan vi tilby deg en tilgjengelig, fleksibel og pålitelig tjeneste, tilpasset din kalender og timeplan. Bruk vårt kontaktskjema, eller ring vår vakttelefon, så kommer vi på et tidspunkt som passer best for deg!

Vi tar oppdrag alle hverdager!

Solsidan tilbyr effektiv søppelhåndtering i Oslo, og vi står klare til å fjerne ditt avfall!

Raskt – rimelig – miljøvennlig!

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER