SOLSIDAN TRANSPORT & MONTERING

Pianoer kommer i mange ulike former, design og vektklasser, men et typisk piano veier gjerne godt over 200 kg! De eldre pianoene er dessuten gjerne topptunge, noe som – i tillegg til vekten – gjør dem ustabile og krevende å flytte på. For våre erfarne medarbeidere er likevel ikke flytting av piano en stor utfordring!


Våre tjenester


Om oss


Solsidan Transport & Montering er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Transport til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

Les mer

Trygg og rimelig pianoflytting i Oslo med Solsidan Transport!

Pianoet ditt er en tung, men delikat, gjenstand. Møbelet er kanskje et verdifullt arvegods, eller et instrument du bruker flittig? Pianoet er utsatt for riper i lakken om flyttingen ikke utføres forsiktig. Vi anbefaler å sette bort den tunge oppgaven med flytting av piano til profesjonelle, slik at du verken skader deg selv eller instrumentet. Vi har teknikken, utstyret og balansen som kreves for å utføre jobben på en skikkelig måte – til avtalt tid og pris!

La Solsidan gjøre jobben, mens du tar det «piano»!

Lang erfaring

Vi i Solsidan har lang erfaring med flytting av piano i Oslo og ellers i landet. Vi foretar en kvalifisert vurdering av den aktuelle pianotypen og hvilken metode som skal benyttes – nettopp for å bevare både ditt piano, så vel som å sikre omgivelsene rundt. Vi flytter pianoer, både mellom etasjer og mellom boliger. På trygt, raskt og rimelig vis henter vi og flytter pianoet, uten at du behøver å løfte en finger!

Sikker frakt

Når pianoet skal fraktes, krever det forsvarlig sikring gjennom hele transporten, slik at det ikke flytter på seg og utsettes for skade. Vi utfører piano flytting i Oslo på sikrest mulig vis, slik at pianoet er i akkurat samme stand som da vi hentet det. Vi i Solsidan stiller klare med ordentlig utstyr, kompetente medarbeidere, samt gode og romslige kjøretøy. Hos oss er ditt piano trygt; både før, under og etter transporten.

Piano flytting Oslo

Planlegging er viktig!

Før vi kan utføre oppdraget er det nødvendig å innhente riktig informasjon. Slik kan vi tilpasse utstyret, metode og bærehjelp.

  •         Hva slags type piano: størrelse + merke
  •         Fremkommelighet: antall trapper & eventuelle hindringer
  •         Må pianoet bæres på høykant?

For oss er dette meget nyttig informasjon, slik at vi ikke stiller med for lite eller for mye ressurser. Ta også gjerne mål av dørkarmer som pianoet skal fraktes gjennom, så går jobben fort og smidig.

Vi tar på oss oppdrag i Oslo, og sørger for transport, enten innad i hovedstaden eller til alle landets største byer. Vi flytter også til Stockholm, Gøteborg, Malmø og København!

Vi tar oppdrag mandag – søndag!

Kontakt oss i dag for et godt tilbud. Bruk gjerne vårt kontaktskjema eller ring vår vakttelefon, så tar vi en hyggelig prat om hvordan vi enkelt og sikkert flytter ditt flotte piano.

Nb! Trenger du oppbevaring av pianoet? Sjekk ut våre lagersider, der vi tilbyr billig lagring sentralt i Oslo!

Søkeord:
Piano flytting oslo