Skip to main content

MINILAGER OSLO

Minilager - Telefon: +47 4007 4003

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Minilager i Oslo – Solsidan

Mange av oss har eiendeler vi ikke har umiddelbar bruk for, men som vi av ulike årsaker ikke ønsker å kvitte oss med permanent. Tingene vil kanskje komme til nytte ved en senere anledning, eller det kan være en affeksjonsverdi knyttet til gjenstandene. Solsidan Transport og Montering kan tilby minilager i Oslo til en meget gunstig pris!

  • Privat
  • Bedrift
  • Korttid
  • Langtid

Våre tjenester

Flytting Oslo

Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester, til rimelige priser. Både for privatkunder og bedrifter!

LES MER

Kontorflytting

Profesjonalitet, punktlighet, god dialog og god planlegging. Resepten for effektiv relokasjon av arbeidsplasser har fungert bra for oss så langt og vi står klare for å bistå også dere!

LES MER

Montering

Solsidan Flyttebyrå utfører montering av møbler for privatkunder og bedrifter i hele Norge. Sikkert, effektivt og rimelig!

LES MER

Avfall/søppel

Har du behov for rydding av søppel og avfallshåndtering? Bestill vår avfallstaxi i Oslo så henter vi ditt avfall og frakter det til gjenvinning på en rimelig og effektiv måte.

LES MER

Lagertjenester

Vi tilbyr langtids- og korttidslagring, innendørs eller i containere. Prisene er blant de laveste du finner i byen. I tillegg får tingene dine en trygg transport til og fra lagringen med Solsidan Flyttebyrå.

LES MER

Flyttevask

La oss hjelpe deg med utvasking så kan du fokusere på den morsomme delen av å flytte. Vi bruker kvalifisert, godkjent personell og arbeidet gis selvfølgelig med fornøyd-garanti.

LES MER

Pakkemateriell

Vi selger alt du kan tenkes måtte trenge for å pakke ned boligen eller kontoret ditt. Som et led i servicen leverer vi også i Oslo, flytteesker o.l. på døren, uten ekstra kostnad.

LES MER

Dødsbo

Solsidan Flyttebyrå rydder, tømmer og vasker dødsbo i Oslo. Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring og deretter en forhåndsavtalt fastpris for oppdraget.

LES MER

Våre tjenester

Oppbevaring av dine eiendeler: sikkert – sentralt – rimelig!

Vårt city lager ligger sentralt på Alnabru i Oslo. Vi tilpasser lagringen etter ditt behov:

❇ Private husholdninger

  • Ønsker du mer plass i huset eller i boden hjemme? Vi sørger for at ditt private innbo og løsøre oppbevares tørt og trygt, i et korttids- eller langtidsperspektiv.
  • Er du i en flytteprosess og trenger minilager i Oslo? Våre dyktige montører og erfarne sjåfører bistår gjerne med flytting og frakt til en meget gunstig pris!

❇ Bedriftskunder

Skal bedriften bytte lokaler? Det er ikke bestandig alt skal bli med på flyttelasset. Vi har stor kapasitet i vårt minilager og tilbyr oppbevaring av kontormøbler og -utstyr sentralt i Oslo. Lagring tilpasses deres behov, ut i fra mengde og type – enten i boder eller tørre og fine containere.  Vi i Solsidan har dessuten mange års erfaring fra kontorflytting. Sjekk ut våre flyttesider for mer informasjon!

Bytte lager til vårt minilager i Oslo = penger spart?

I blant kan det lønne seg å vurdere alternative tilbud. Kanskje din eksisterende lagertjeneste er mer kostbar enn nødvendig, eller utenfor praktisk nærhet? Vi i Solsidan ønsker å tilby en oppbevaringsløsning som passer for nettopp ditt behov og budsjett. Ønsker du å bytte til vårt rimelige minilager sentralt på Alnabru i Oslo, kan vi bistå med henting fra ditt eksisterende lager. Hyggelig for oss – praktisk for deg!

Har du eller din bedrift behov for sikker og sentral oppbevaring? Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud med lagring i vårt city lager! Du kan benytte vårt kontaktskjema, eller ring oss gjerne på vår vakttelefon. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi tar oppdrag mandag – søndag

Søkeord:
Minilager Oslo

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER