Kontorflytting Oslo

Profesjonell kontorflytting i Oslo!

Skal virksomheten bytte lokaler? Vi i Solsidan Transport og Montering tilbyr profesjonell kontorflytting i Oslo, og over hele landet. Vi sørger for nøye planlegging, slik at prosjektet gjennomføres raskt og smidig, så snart det settes i gang.


Kontakt oss

Flytte priser:

  • Flyttebil + 1 mann = 540 kr/time
  • Flyttebil + 2 mann = 840 kr/time
  • Flyttebil + 3 mann = 1140 kr/time
  • Øvrig ekstrahjelp = 350 kr/mann

(Alle priser er eks mva)

Kontorflytting i Oslo - Telefon: +47 4007 4003

Flytting

Ønsker du en sikker og hurtig flytteopplevelse? Vi hjelper deg med flyttingen!

Les mer

Montering

Trenger du hjelp til å sette sammen dine nye møbler? Vi har profesjonelle montører

Les mer

Avfall

Vi kommer hjem til deg, henter og kjører bort søppel og avfall til gjennvinning!

Les mer

Lagring

Solsidan tilbyr nå minilager oslo, magasinering, kort og langtidslagring.

Les mer

Referanser

Befaring og forarbeid – planlegging er nøkkelen!

Vi i Solsidan vet at et godt forarbeid utgjør den store forskjellen. Under befaringen kartlegges lokalet, og vi danner oss et bilde av prosjektets størrelse og omfang. Vi utarbeider en solid plan basert på hva vi trenger av personell, utstyr og transportmidler, slik at selve flytteoperasjonen går så hurtig og smidig som overhodet mulig. Kontorflytting i Oslo begynner med en grundig planlegging!

Klargjøring av flyttegods

Vårt mål er at deres kontorflytting i Oslo skal skje så ryddig og raskt som mulig. I samarbeid med dere har vi på forhånd laget en oversikt over flyttegodset. Vi vet nøyaktig hva som skal med på lasset, og hvilke kontormøbler som skal demonteres. Vi stiller med tilpasset pakkemateriell og verktøy for å frakte kontormøbler og -rekvisita raskt og sikkert til deres nye lokaler.

Kontorflytting & montering

Vi har kjøretøy og mannskap klare for alle typer prosjekter, og vi tilpasser både transportmidler og arbeidskraft etter kontorflyttingens størrelse og omfang. Vi har lang erfaring med frakt, og sørger for at dette utføres effektivt og forsvarlig. Flyttegodset bæres inn i deres nye lokaler og kontormøbler monteres på plass av våre profesjonelle montører med moderne verktøy.

Smarte tilleggstjenester!

I en flytteperiode er det mye å tenke på! Det mest hensiktsmessige vil være å bruke én og samme leverandør til å gjennomføre hele prosjektet – særlig med tanke på koordinering og logistikk. Derfor har Solsidan et utvidet tilbud, der vi også sørger for andre oppgaver forbundet med kontorflyttingen.

 Skal kontoret rengjøres før neste overtaker? Vi tilbyr utvask til en meget gunstig pris.

Alt inventar skal kanskje ikke bli med på flyttelasset? Solsidan håndterer avfall og frakter dette til gjenvinning.

Ved bestilling av kontorflytting i Oslo kan vi tilby dere en komplett løsning, der alt i flytteprosessen tas hånd om av profesjonelle fagfolk. Vi i Solsidan er meget stolte av å bestandig ha overholdt den avtalte fristen!

Planlegger din bedrift kontorflytting i Oslo? Vi anbefaler å benytte vårt kontaktskjema eller å ringe vår vakttelefon, så avtaler vi en uforpliktende befaring. Vi er fleksible, og finner et tidspunkt som passer dere best!

Vi tar oppdrag mandag – søndag!

Søkeord:
Kontorflytting Oslo

Kontorflytting Oslo

I prosessen kan vi tilby:

 Befaring

 Forarbeid

 Oppmerking av flyttegods

 Demontering & pakking

  Transport

 Utpakking & montering

 Flyttevask & gjenvinning

Alle våre oppdrag er forskjellige, og vi har lang erfaring fra oppdragsgivere med varierende behov. Vi tilpasser oss jobbens omfang og tidsramme!