Bortkjøring av søppel i Oslo

Vi henter og sorterer det meste av avfall, slik at det havner på rett sted! Med god kapasitet i våre transportmidler, og lang erfaring med bortkjøring av søppel i Oslo, tilpasser vi oss ditt behov.

 Effektiv

 Fleksibel

 Rimelig

 Lang erfaring

 Miljøfyrtårnsertifisert!


Våre tjenester


Om oss


Solsidan Transport & Montering er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Transport til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

Les mer

Gamle møbler/inventar

Har du møbler og inventar som har gått i stykker, eller du ikke lenger behøver? Bestill bortkjøring av søppel i Oslo, og Solsidan fjerner dette for deg: raskt, enkelt og til en god pris!

Hageavfall

Behøver du fjerning av hageavfall? Vi tilbyr bortkjøring av søppel i Oslo til både privatpersoner, bedrifter og borettslag/sameier. Solsidan kan hente ditt hageavfall raskt og effektivt, slik at du får ryddet opp i ditt uteområde.

Oppussings-/rivingsavfall

Skal du pusse opp? Det blir sannsynligvis mye oppussings- og rivingsavfall du gjerne skulle fjernet, og som ikke går i vanlig restavfall. Bestiller du bortkjøring av søppel i Oslo gjennom oss, henter, sorterer og leverer vi avfallet, slik at du får rom til å gå løs på den neste – og morsomme – fasen av prosjektet.

Hvitevarer & elektronikk, m.m.

Gamle og defekte hvitevarer og elektronikk inneholder mange miljøgifter. For å unngå miljøskadelig utslipp, skal ikke slike produkter gå i ordinært restavfall, men leveres på gjenvinningsstasjoner for sikker håndtering og besparelse av miljøet. Bestill bortkjøring av søppel i Oslo gjennom oss, så ordner vi dette for deg!

Bortkjøring søppel Oslo

Hva koster bortkjøring av søppel i Oslo?

Solsidan Transport tilbyr bortkjøring av søppel i Oslo til meget hyggelige priser:

  • 1 mann + bil = 540,- kr./time
  • 2 mann + bil = 840 kr./time
  • 3 mann + bil = 1140 kr./time
  • Øvrig ekstrahjelp = 350 kr./mann/time
  • Det tilkommer en pris på kr. 3,50/kg. eller kr. 300/kubikk.

(Alle priser ekskl. MVA)

Hva er egentlig et miljøfyrtårn?

Private og offentlige virksomheter som ønsker å dokumentere sin innsats for miljøet, opererer under et miljøledelsessystem kalt ‘miljøfyrtårn’. En miljøfyrtårnvirksomhet må dokumentere og oppfylle spesielle krav – både lovpålagte bestemmelser og krav pålagt av Miljøfyrtårns sertifiseringsordning. Formålet med ordningen er at bedriften skal utføre tiltak med hensikt å skape en mer miljøvennlig drift (innenfor miljøaspektene energi, avfall, transport, innkjøp og arbeidsmiljø). Bestill bortkjøring av søppel i Oslo gjennom oss og støtt opp under en bedrift som gjør en innsats for miljøet. Vi er veldig stolte av vårt miljøfyrtårn, og dette verner vi godt om!

Når kan vi hente ditt avfall?

Behøver du bortkjøring av søppel i Oslo kan vi tilby deg en tilgjengelig, fleksibel og pålitelig tjeneste, tilpasset din kalender og timeplan. Bruk vårt kontaktskjema, eller ring vår vakttelefon, så kommer vi på et tidspunkt som passer best for deg!

Vi tar oppdrag alle hverdager!

Solsidan tilbyr effektiv bortkjøring av søppel i Oslo, og vi står klare til å fjerne ditt avfall!

Raskt – rimelig – miljøvennlig!