Billig lager – Sentralt i Oslo

– Privatkunder – Bedriftskunder – Korttidslagring – Langtidslagring

Mange av oss har eiendeler vi ikke har umiddelbar bruk for, men som vi av ulike årsaker ikke ønsker å kvitte oss med permanent. Tingene vil kanskje komme til nytte ved en senere anledning, eller det kan være en affeksjonsverdi knyttet til gjenstandene. Solsidan Transport og Montering kan tilby billig lagring sentralt i Oslo!


Våre tjenester


Om oss


Solsidan Transport & Montering er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Transport til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

Les mer

Oppbevaring av dine eiendeler: sikkert – sentralt – rimelig!

Vårt city lager er et billig lager, sentralt på Alnabru i Oslo. Vi har lagring tilpasset ditt behov, enten i fine og tørre containere, eller i egne boder. Her oppbevares dine eiendeler trygt inntil du senere får bruk for dem. Når den tid kommer, kan vi dessuten tilby frakt dit du ønsker tingene levert.

Vi tilpasser lagringen etter ditt behov

❇ Private husholdninger

  • Ønsker du mer plass i huset eller i boden hjemme? Vi sørger for at ditt private innbo og løsøre oppbevares tørt og trygt, i et korttids- eller langtidsperspektiv.
  • Er du i en flytteprosess og leter etter billig lager i Oslo? Våre dyktige montører og erfarne sjåfører bistår dessuten gjerne med pakking og frakt!

❇ Bedriftskunder

Skal bedriften bytte lokaler? Det er ikke bestandig alt skal være med på flyttelasset. Vi har stor kapasitet i vårt lager i Oslo og tilbyr billig oppbevaring av kontormøbler og -utstyr sentralt i Oslo. Lagring tilpasses deres behov, ut ifra mengde og type – enten i boder eller i tørre og fine containere. Vi i Solsidan har dessuten mange års erfaring fra kontorflytting. Sjekk ut våre flyttesider for mer informasjon!

Billig lager Oslo

Bytte til billig lager i Oslo= penger spart?

I blant kan det lønne seg å vurdere alternative tilbud. Kanskje din eksisterende lagertjeneste er mer kostbar enn nødvendig, eller ligger lageret utenfor praktisk nærhet? Vi i Solsidan ønsker å tilby en oppbevaringsløsning som passer for nettopp ditt behov og budsjett. Ønsker du å bytte til et billig lager sentralt på Alnabru i Oslo, kan vi bistå med henting fra ditt eksisterende lager. Hyggelig for oss – praktisk for deg!

Har du eller din bedrift behov for et sikkert, sentralt og billig lager i Oslo? Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud! Du kan benytte vårt kontaktskjema, eller ring oss på vår vakttelefon. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi tar oppdrag mandag – søndag!

Søkeord:
Billig lager Oslo