Skip to main content

BEDRIFTSFLYTTING OSLO

Bedriftflytting - Telefon: +47 4007 4003

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Proff & seriøs bedriftsflytting

Skal bedriften bytte lokaler? Vi i Solsidan Flyttebyrå tilbyr profesjonell bedriftsflytting i Oslo, og over hele landet. Vi sørger for nøye planlegging av bedriftsflyttingen, slik at prosjektet gjennomføres raskt og smidig, så snart det settes i gang.

I prosessen kan vi tilby:

–  Befaring
–  Forarbeid
–  Oppmerking av flyttegods
–  Demontering & pakking
–  Transport
–  Utpakking & montering
–  Flyttevask & avfallshåndtering

Alle våre oppdrag innen bedfiftflytting er forskjellige, og vi har lang erfaring fra bedriftskunder med varierende behov. Vi tilpasser oss jobbens omfang og tidsramme!

Video bedriftsflytting Oslo

Våre tjenester

Flytting Oslo

Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester, til rimelige priser. Både for privatkunder og bedrifter!

LES MER

Kontorflytting

Profesjonalitet, punktlighet, god dialog og god planlegging. Resepten for effektiv relokasjon av arbeidsplasser har fungert bra for oss så langt og vi står klare for å bistå også dere!

LES MER

Montering

Solsidan Flyttebyrå utfører montering av møbler for privatkunder og bedrifter i hele Norge. Sikkert, effektivt og rimelig!

LES MER

Avfall/søppel

Har du behov for rydding av søppel og avfallshåndtering? Bestill vår avfallstaxi i Oslo så henter vi ditt avfall og frakter det til gjenvinning på en rimelig og effektiv måte.

LES MER

Lagertjenester

Vi tilbyr langtids- og korttidslagring, innendørs eller i containere. Prisene er blant de laveste du finner i byen. I tillegg får tingene dine en trygg transport til og fra lagringen med Solsidan Flyttebyrå.

LES MER

Flyttevask

La oss hjelpe deg med utvasking så kan du fokusere på den morsomme delen av å flytte. Vi bruker kvalifisert, godkjent personell og arbeidet gis selvfølgelig med fornøyd-garanti.

LES MER

Pakkemateriell

Vi selger alt du kan tenkes måtte trenge for å pakke ned boligen eller kontoret ditt. Som et led i servicen leverer vi også i Oslo, flytteesker o.l. på døren, uten ekstra kostnad.

LES MER

Dødsbo

Solsidan Flyttebyrå rydder, tømmer og vasker dødsbo i Oslo. Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring og deretter en forhåndsavtalt fastpris for oppdraget.

LES MER

Våre tjenester

Befaring og forarbeid – planlegging er nøkkelen!

Vi i Solsidan vet at et godt forarbeid utgjør den store forskjellen. Under befaringen kartlegges lokalet, og vi danner oss et bilde av prosjektets størrelse og omfang. Vi utarbeider en solid plan basert på hva vi trenger av personell, utstyr og transportmidler, slik at selve flytteoperasjonen går så hurtig og smidig som overhodet mulig. Bedriftflytting i Oslo begynner med en grundig planlegging!

Klargjøring av flyttegods

Vårt mål er at flyttingen av deres bedrift i Oslo skal skje så hurtig og forsvarlig som mulig. I samarbeid med dere har vi på forhånd laget en oversikt over flyttegodset. Vi vet da nøyaktig hva som skal med på lasset, og hvilke kontormøbler som skal demonteres. Vi stiller med tilpasset pakkemateriell og verktøy for å frakte kontormøbler og -rekvisita raskt og sikkert til deres nye lokaler.

Transport & montering

Vi har kjøretøy og mannskap klare for alle typer prosjekter, og vi tilpasser både transportmidler og arbeidskraft etter bedriftflyttingens størrelse og omfang. Vi har lang erfaring med frakt, og sørger for at dette utføres effektivt og forsvarlig. Flyttegodset bæres inn i deres nye lokaler og kontormøbler monteres av våre profesjonelle montører med moderne verktøy.

Smarte tilleggstjenester

I en flytteperiode er det mye å tenke på! Det mest hensiktsmessige vil være å bruke én og samme leverandør til å gjennomføre hele prosjektet – særlig med hensyn til koordinering og logistikk. Derfor har Solsidan et utvidet tilbud, der vi også sørger for andre oppgaver forbundet med bedriftflyttingen.

–  Skal kontoret rengjøres før neste overtaker? Vi tilbyr utvask for bedrifter til en meget gunstig pris.

–  Alt inventar skal kanskje ikke bli med på flyttelasset? Solsidan håndterer bedriftens avfall og frakter dette til gjenvinning.

–  Behov for oppbevaring? Vi kan tilby rimelig lagringsplass i vårt lager på Alnabru. Korttids- og langtidsoppbevaring.

Ved bestilling av bedriftflytting i Oslo, kan vi tilby dere en komplett løsning, der alt i flytteprosessen tas hånd om av profesjonelle fagfolk. Vi i Solsidan er meget stolte av å bestandig ha overholdt den avtalte fristen!

Planlegger deres bedrift flytting i Oslo? Vi anbefaler å benytte vårt kontaktskjema eller å ringe vår vakttelefon, så avtaler vi en uforpliktende befaring. Vi er fleksible, og finner et tidspunkt som passer dere best!

Vi tar oppdrag mandag – søndag!

Søkeord:
Bedriftsflytting Oslo

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER