Bedrift flytting Oslo

Proff & seriøs bedriftflytting

Skal virksomheten bytte lokaler? Vi i Solsidan Transport og Montering tilbyr profesjonell bedriftflytting i Oslo, og over hele landet. Vi sørger for nøye planlegging, slik at prosjektet gjennomføres raskt og smidig, så snart det settes i gang.


Kontakt oss

Flytte priser:

 • Flyttebil + 1 mann = 540 kr/time
 • Flyttebil + 2 mann = 870 kr/time
 • Flyttebil + 3 mann = 1180 kr/time
 • Ovrig ekstra hjelp = 350 kr/mann

(Alle priser er eks mva)

Bedriftflytting i Oslo - Telefon: +47 4007 4003

Flytting

Bedrift flytting Oslo

Ønsker du en sikker og hurtig flytteopplevelse? Vi hjelper deg med flyttingen!

Les mer

Montering

Bedrift flytting Oslo

Trenger du hjelp til å sette sammen dine nye møbler? Vi har profesjonelle montører

Les mer

Avfall

Oslo

Vi kommer hjem til deg, henter og kjører bort søppel og avfall til gjennvinning!

Les mer

Lagring

Flytting

Solsidan tilbyr nå minilager oslo, magasinering, kort og langtidslagring.

Les mer

Referanser

Befaring og forarbeid – planlegging er nøkkelen!

Vi i Solsidan vet at et godt forarbeid utgjør den store forskjellen. Under befaringen kartlegges lokalet, og vi danner oss et bilde av prosjektets størrelse og omfang. Vi utarbeider en solid plan basert på hva vi trenger av personell, utstyr og transportmidler, slik at selve flytteoperasjonen går så hurtig og smidig som overhodet mulig. Bedriftflytting i Oslo begynner med en grundig planlegging!

Klargjøring av flyttegods

Vårt mål er at flyttingen av deres bedrift i Oslo skal skje så hurtig og forsvarlig som mulig. I samarbeid med dere har vi på forhånd laget en oversikt over flyttegodset. Vi vet da nøyaktig hva som skal med på lasset, og hvilke kontormøbler som skal demonteres. Vi stiller med tilpasset pakkemateriell og verktøy for å frakte kontormøbler og -rekvisita raskt og sikkert til deres nye lokaler.

Transport & montering

Vi har kjøretøy og mannskap klare for alle typer prosjekter, og vi tilpasser både transportmidler og arbeidskraft etter bedriftflyttingens størrelse og omfang. Vi har lang erfaring med frakt, og sørger for at dette utføres effektivt og forsvarlig. Flyttegodset bæres inn i deres nye lokaler og kontormøbler monteres av våre profesjonelle montører med moderne verktøy.

Smarte tilleggstjenester

I en flytteperiode er det mye å tenke på! Det mest hensiktsmessige vil være å bruke én og samme leverandør til å gjennomføre hele prosjektet – særlig med hensyn til koordinering og logistikk. Derfor har Solsidan et utvidet tilbud, der vi også sørger for andre oppgaver forbundet med bedriftflyttingen.

 Skal kontoret rengjøres før neste overtaker? Vi tilbyr utvask for bedrifter til en meget gunstig pris.

 Alt inventar skal kanskje ikke bli med på flyttelasset? Solsidan håndterer bedriftens avfall og frakter dette til gjenvinning.

 Behov for oppbevaring? Vi kan tilby rimelig lagringsplass i vårt lager på Alnabru. Korttids- og langtidsoppbevaring.

Ved bestilling av bedriftflytting i Oslo, kan vi tilby dere en komplett løsning, der alt i flytteprosessen tas hånd om av profesjonelle fagfolk. Vi i Solsidan er meget stolte av å bestandig ha overholdt den avtalte fristen!

Planlegger deres bedrift flytting i Oslo? Vi anbefaler å benytte vårt kontaktskjema eller å ringe vår vakttelefon, så avtaler vi en uforpliktende befaring. Vi er fleksible, og finner et tidspunkt som passer dere best!

Vi tar oppdrag mandag – søndag!

Søkeord:
Bedrift flytting Oslo

Bedrift flytting Oslo

I prosessen kan vi tilby:

 •   Befaring
 •   Forarbeid
 •   Oppmerking av flyttegods
 •   Demontering & pakking
 •   Transport
 •   Utpakking & montering
 •   Flyttevask & avfallshåndtering

Alle våre oppdrag er forskjellige, og vi har lang erfaring fra bedriftskunder med varierende behov. Vi tilpasser oss jobbens omfang og tidsramme!