Søppelgutta henter ditt avfall!

Vår taxitjeneste tilbyr noe ganske annet enn persontransport! Avfallstaxi i Oslo frakter nemlig bort ditt avfall til gjenvinning. Med forhåndsbestilling behøver du heller ikke vente lenge i taxikø. Vi er fleksible og avfallstaxien kommer når det passer deg! Vi er en miljøfyrtårn-sertifisert bedrift og sørger for en sikker og miljøvennlig håndtering av ditt avfall.

Hva kan sendes med avfallstaxien?

Det meste! Vi har god kapasitet i våre transportmidler, og gutta i avfallstaxi har lang erfaring med søppelhåndtering. Vi tilpasser oss ditt behov.

❇  Gamle møbler/inventar

Har du møbler og inventar som har gått i stykker, eller som du ikke lenger behøver? Avfallstaxi i Oslo fjerner dette for deg: raskt, enkelt og til en god pris!

❇  Hageavfall

Behøver du fjerning av hageavfall i ditt borettslag/sameie, eller er du kanskje en heldig eier av egen hage i Oslo? Avfallstaxi i Oslo henter raskt og enkelt hageavfall slik at du får ryddet opp i ditt uteområde.

❇  Oppussings-/rivingsavfall

Skal hjemmet ditt få et ansiktsløft, eller har du overtatt et oppussingsobjekt? Sannsynligvis blir det mye oppussings- og rivingsavfall du gjerne skulle fjernet, og som ikke går i vanlig restavfall. Avfallstaxi i Oslo henter, sorterer og leverer avfallet, slik at du får rom til å gå løs på den neste – og morsomme – fasen av prosjektet.

❇  Hvitevarer & elektronikk, m.m.

Gamle og/eller defekte hvitevarer og elektronikk inneholder mange miljøgifter. For å unngå miljøskadelig utslipp, skal ikke slike produkter gå i ordinært restavfall, men leveres på gjenvinningsstasjoner for sikker håndtering og besparelse av miljøet. Søppelgutta i Oslo ordner dette for deg!


Våre tjenester


Om oss


Solsidan Transport & Montering er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Transport til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

Les mer

Hvor ender søppelet?

Vi har gode avtaler med flere retur- og gjenvinningsstasjoner rundt om i Oslo. Vi sorterer avfallet og sørger for at det havner akkurat der det hører hjemme.

Avfallstaxi Oslo

Hva koster avfallstaxi i Oslo?

Er avfallstaxi en kostbar form for fjerning av avfall? Nei. Søppelgutta i Oslo tilbyr fjerning av avfall til meget hyggelige priser.

  •         1 mann + bil = 540,- kr./time
  •         2 mann + bil = 840 kr./time
  •         3 mann + bil = 1140 kr./time
  •         Øvrig ekstrahjelp = 350 kr./mann/time
  •         Det tilkommer en pris på kr. 3,50/kg. eller kr. 300/kubikk.

(Alle priser ekskl. MVA)

Hva er egentlig et miljøfyrtårn?

Private og offentlige virksomheter som ønsker å dokumentere sin innsats for miljøet, opererer under et miljøledelsessystem kalt ‘miljøfyrtårn’. En miljøfyrtårnvirksomhet må dokumentere og oppfylle spesielle krav – både lovpålagte bestemmelser og krav pålagt av Miljøfyrtårns sertifiseringsordning. Formålet med ordningen er at bedriften skal utføre tiltak med hensikt å skape en mer miljøvennlig drift (innenfor miljøaspektene energi, avfall, transport, innkjøp og arbeidsmiljø). Vi er veldig stolte av vårt miljøfyrtårn i Oslo, og dette verner vi godt om!

Når kan vi hente ditt søppel?

Søppelguttas mål er å være tilgjengelige og fleksible, og vi tilpasser oss din kalender og timeplan. Bruk vårt kontaktskjema, eller ring vår vakttelefon, så kommer avfallstaxien på et tidspunkt som passer best for deg!

Vi tar oppdrag alle hverdager!

Søppelgutta i Oslo står klare til å fjerne ditt søppel! Raskt – rimelig – miljøvennlig!

Søkeord:
Avfallstaxi Oslo