Skip to main content

FLYTTEBYRÅ OSLO

KVALITET I FOKUS!

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Solsidan flyttebyrå – ditt profesjonelle flyttebyrå Oslo

Vi er et flyttebyrå Oslo med lang erfaring og bred kunnskap innen flytting, noe som gjør flyttingen til en trygg og enkel prosess. Vi prøver alltid å imøtekomme og tilpasse oss etter dine behov som kunde, noe som har ført til en lang liste med fornøyde kunder. Som profesjonelt flyttebyrå er målet vårt alltid å levere høy kvalitet til en god pris.

Som flyttebyrå Oslo tilbyr vi:

 • Flytting for privatpersoner til gode priser
 • Kontorflytting – les mer
 • Pianoflytting/special goods

Geografiske områder: Vi utfører flytting i hele Oslo og omegn, samt:

 • Flytting fra Oslo til Bergen
 • Flytting fra Oslo til Stavanger
 • Flytting fra Oslo til Trondheim
 • Flytting fra Oslo til Stockholm, Gøteborg, Malmø og København
 • Flytting fra Stockholm, Gøteborg, Malmø og København til Oslo

Video flyttebyrå Oslo

Flyttebyrå Oslo som er med deg gjennom hele prosessen

Som kunde får du et flyttebyrå som er med deg under hele prosessen. Vi kan tilby en totalpakke hvor du ikke trenger å løfte en finger. Vi i Solsidan Flyttebyrå bistår med alt når du skal flytte, fra pakkematriell og nedpakking, til ut-vask og lagring. Uten riktig verktøy og erfaring kan flytting være en tung oppgave. Spar deg selv for dette ved å overlate flyttingen til de proffe! Vi behandler dine eiendeler med respekt og varsomhet, enten det er skjøre og uerstattelige eiendeler, kontormøbler eller et tungt piano. Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre din flytting enda mer effektiv, og spare deg selv for både tid og penger? Les mer om våre gode tips og pakkeråd her. Les mer

Solsidan Flyttebyrå Oslo - Flytting

Cecilie Hunvik

Solsidan er det beste flyttebyrå jeg har brukt. Alt foregikk ryddig, forsiktig og med godt humør og god stemning. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Jeg kommer til å anbefale Solsidan til alle jeg kjenner.

Inger Tande

Hei. Vi flyttet of fikk flott hjelp av Magnus og Joakim. de var hyggelige, servicemindet og gjorde jobben med et smil. Anbefales på det sterkeste.

Gunnar Austad

Profesjonelt flyttebyrå som gjør jobben på en god måte. Benyttet Solsidan ved flere anledninger i 2019.

Ingalill Johnsen

Supert flyttebyrå. Veldig hyggelige, raske og effektive. Jeg ville valgt de om igjen og om igjen. Anbefales på det varmeste!!!!

Prisinformasjon

Alle priser er oppgitt eks. mva.

 • 2 mann og bil fra 960 kr i timen.
 • 3 mann og bil fra 1.360 kr i timen.
 • Etter 17.00 og lørdager 50% tillegg.
 • Søndager 100% tillegg.
 • Kjøretillegg 5kr pr/km
 • Vi tar betalt for kjøretiden fra og til bilparken på Økern.
 • Vi tar betalt med kort eller Vipps på plass når jobben er gjort. Faktura sendes kun til bedrifter.

Forsikring

 • S • 0-50m2 – 250kr
 • M • 50-100m2 – 500kr
 • L • 100-200m2 – 750kr
 • XL • 200m2 og mer – 1000kr
 • Forsikringen er obligatorisk for alle våre kunder og oppdrag. Se info
 • Forsikringen dekker opptil en verdi av 10.000.000kr
 • Egen andel 1000kr
 • Gjelder i og utenfor bilen og under transport. Vegger og gulv i bolig er også forsikret.
 • Eventuelle skader må kunne dokumenteres at skyldes Solsidan.
 • Gjelder ikke for lagring, her må kunde selv avtale med sin innboforsikring.
 • Dette er en skade forsikring og gjelder ikke ved tyveri (fra tiden 2012-2022 har vi og våre kunder fortsatt klart oss unna tyveri).

Vi bruker til vanlig team på to eller tre mann. Dette tilpasser vi etter dine ønsker og etter forhold rundt oppdragets omfang. Etasjer, kjøreavstand og fremkomlighet spiller inn. Fastpris brukes oftest ved lengre turer men timespris er ellers å anbefale for alle parter. Utifra din informasjon lager vi et estimat på hvor mange timer vi kommer til å bruke og prøver å forholde oss til det. Vi vil alltid utføre jobben så effektivt som det lar seg, du som kunde betaler kun for den tid vi faktisk bruker. Timeprisen begynner idet vi kjører fra bilparken vår og avsluttes når vi er tilbake igjen.

Vi tar oppdrag mandag – søndag! Vi er stolte av å kunne tilby deg personlig og profesjonell service fra et flyttebyrå Oslo med lang erfaring. Vi gleder oss til samarbeidet!

Ofte stilte spørsmål

Category: FAQ

Vi er forsikret, tingene dine er i sikre hender hele veien hele tiden. Forsikringen dekker opp til et beløp på 10.000 000kr. Forsikring er obligatorisk. Se priser for mer informasjon.

Category: FAQ

Tidsbruken varier ut i fra hvor mye som skal flyttes. Hvor langt det er å kjøre mellom adressene, fra/til hvilke etasjer og hvor godt ting er pakket ned har også betydning.

Category: FAQ

Trykket varierer noe etter sesong, men gjerne 2 uker i forkant er et godt utgangspunkt. Oppstår det utfordringer eller forandringer langs veien er vi fleksible og prøver alltid å tilpasse oss.

Category: FAQ

Vi bistår gjerne med nedpakkingen, og har da med oss alt du trenger av pakkemateriell. Føler du allikevel for å ta den biten selv har vi noen pakketips.

Category: FAQ

Vi er Miljøfyrtårn sertifisert og har gode rutiner på hvordan avfall skal tas hand om. La tingene stå så henter vi dem, sorterer og kjører på fylling for deg.

Category: FAQ

Vi jobber også kvelder og helger. Med et tillegg på 50% etter 17.00. 50% på lørdager og 100% på søndager.

Category: FAQ

Vi følger normal prosedyre med å starte klokka og tar betalt fra det vi kjører fra bilparken på Alnabru til vi er tilbake igjen.

Transport

Vi har gode og fine biler i ulike klasser, som vi velger ut for hvert enkelt oppdrag. Godsrom er utstyrt med nødvendig sikringsutstyr, slik som stropper, pledd og hjørnebeskyttere. Slik beskytter vi både flyttegods, personell og omgivelser under hele transporten. For særlig delikate gjenstander bruker og selger vi egnet spesialemballasje, som garderobeesker til f.eks bunad/dress, og egne bokser til frakt av f.eks lysekroner og verdifulle malerier.

Bæremetoder

Alle ansatte i Solsidan har fått opplæring og gjennomgang i utprøvde og sikre bæreteknikker. Vi bærer ofte og gjerne for hånd, men benytter oss også av bæreseler, sekketraller, pianotraller, jekketraller, dolly og bur ved behov. I enkelte tilfeller kan også bruk av kran være aktuelt.

Utvask/flyttevask

Den siste ‘finishen’ ved flytting er utvask. Som med alt annet tar ting kortere tid med lang erfaring, og resultatet blir også bedre med profesjonell hjelp! Solsidan flyttebyrå Oslo ferdigstiller flyttingen med utvask, slik at alle parter blir fornøyde.

Trygg og rimelig pianoflytting i Oslo med Solsidan Flyttebyrå!

Pianoer kommer i mange ulike former, design og vektklasser, men et typisk piano veier gjerne godt over 200 kg! De eldre pianoene er dessuten gjerne topptunge, noe som – i tillegg til vekten – gjør dem ustabile og krevende å flytte på. For våre erfarne medarbeidere er likevel ikke flytting av piano en stor utfordring! Vi har teknikken, utstyret og balansen som kreves for å utføre jobben på en skikkelig måte – til avtalt tid og pris!   Når pianoet skal flyttes, krever det forsvarlig sikring gjennom hele transporten, slik at det ikke flytter på seg og utsettes for skade. Vårt flyttebyrå Oslo utfører flytting av piano på sikrest mulig vis, slik at pianoet er i akkurat samme stand som da vi hentet det. Vi i Solsidan stiller klare med riktig utstyr, kompetente medarbeidere, samt gode og romslige kjøretøy. Hos oss er ditt piano trygt; både før, under og etter transporten.

Mer enn flytting i Oslo

Flytting representerer en ny start. Derfor tilbyr vårt flyttebyrå Oslo en komplett pakke, hvor vi hjelper deg med å kaste/lagre gamle og overflødige gjenstander.

 • Avfallstaxi: Solsidan flyttebyrå Oslo utfører rydding og sortering av avfall, og vår avfallstaxi leverer søppel til gjenvinning.
 • Lagertjenester: Har du behov for oppbevaring for en lengre eller kortere periode kan vi tilby plass i vårt minilager sentralt i Oslo.

Aktuelt

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER
Close Menu