Skip to main content

PRIVAT FLYTTING I OSLO

KVALITET I FOKUS!

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Privat Flytting i Oslo med Solsidan Flyttebyrå

Velkommen til Solsidan Flyttebyrå – Ditt pålitelige valg for privat flytting i Oslo. Med en rik arv av ekspertise og erfaring, står vi klare til å lette overgangen til ditt nye hjem gjennom våre skreddersydde flyttetjenester. Vi forstår at en flytteprosess kan være både spennende og stressende, derfor har vi forpliktet oss til å gjøre denne overgangen så sømløs og problemfri som mulig. Med fokus på profesjonell kvalitet og personlig oppmerksomhet, er vi dedikerte til å levere en førsteklasses opplevelse som oppfyller dine unike behov.

Som flyttebyrå Oslo tilbyr vi:

 • Flytting for privatpersoner til gode priser
 • Kontorflytting – les mer
 • Pianoflytting/special goods

Geografiske områder: Vi utfører flytting i hele Oslo og omegn, samt:

 • Flytting fra Oslo til Bergen
 • Flytting fra Oslo til Stavanger
 • Flytting fra Oslo til Trondheim
 • Flytting fra Oslo til Stockholm, Gøteborg, Malmø og København
 • Flytting fra Stockholm, Gøteborg, Malmø og København til Oslo

Video flyttebyrå Oslo

Velg trygghet og kvalitet med Solsidan Flyttebyrå

Når du søker en flytteopplevelse som kombinerer ekspertise og omsorg, er Solsidan Flyttebyrå ditt naturlige valg. Vi strekker oss langt for å sikre at din flytting i Oslo blir en vellykket og bekymringsfri reise til ditt nye hjem.

En bred vifte av tjenester:

Vår ekspertise inkluderer også kontorflytting, montering, avfallshåndtering, flyttevask, lagertjenester, og mer. Med en helhetlig tilnærming hjelper vi deg med hele flytteprosessen, og vårt erfarne team håndterer hvert trinn med profesjonalitet og nøye oppmerksomhet.

Besøk våre pakkeråd for nyttige tips om hvordan du best kan forberede deg til flyttingen. Vårt varierte utvalg av pakkemateriell er skapt for å beskytte dine eiendeler under transport og lagring.

Solsidan Flyttebyrå representerer mer enn bare flytting. Vi er din partner for en helhetlig opplevelse, fra første konsultasjon til den siste brikken er på plass. Velg oss for å oppleve den tryggheten, kvaliteten og omsorgen som Solsidan kan tilby, uansett hvilken fase av flytteprosessen du befinner deg i.

Solsidan Flyttebyrå Oslo - Flytting

Cecilie Hunvik

Solsidan er det beste flyttebyrå jeg har brukt. Alt foregikk ryddig, forsiktig og med godt humør og god stemning. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Jeg kommer til å anbefale Solsidan til alle jeg kjenner.

Inger Tande

Hei. Vi flyttet of fikk flott hjelp av Magnus og Joakim. de var hyggelige, servicemindet og gjorde jobben med et smil. Anbefales på det sterkeste.

Gunnar Austad

Profesjonelt flyttebyrå som gjør jobben på en god måte. Benyttet Solsidan ved flere anledninger i 2019.

Ingalill Johnsen

Supert flyttebyrå. Veldig hyggelige, raske og effektive. Jeg ville valgt de om igjen og om igjen. Anbefales på det varmeste!!!!

Prisinformasjon

Alle priser er oppgitt eks. mva.

 • 2 mann og bil fra 1.090 kr i timen.
 • 3 mann og bil fra 1.490 kr i timen.
 • Etter 17.00 og lørdager 50% tillegg.
 • Søndager 100% tillegg.
 • Kjøretillegg 5kr pr/km
 • Vi tar betalt for kjøretiden fra og til bilparken på Økern.
 • Vi tar betalt med kort eller Vipps på plass når jobben er gjort. Faktura sendes kun til bedrifter.

Forsikring

 • S • 0-50m2 – 250kr
 • M • 50-100m2 – 500kr
 • L • 100-200m2 – 750kr
 • XL • 200m2 og mer – 1000kr
 • Forsikringen er obligatorisk for alle våre kunder og oppdrag. Se info
 • Forsikringen dekker opptil en verdi av 10.000.000kr
 • Egen andel 1000kr
 • Gjelder i og utenfor bilen og under transport. Vegger og gulv i bolig er også forsikret.
 • Eventuelle skader må kunne dokumenteres at skyldes Solsidan.
 • Gjelder ikke for lagring, her må kunde selv avtale med sin innboforsikring.
 • Dette er en skade forsikring og gjelder ikke ved tyveri (fra tiden 2012-2022 har vi og våre kunder fortsatt klart oss unna tyveri).

Vi bruker til vanlig team på to eller tre mann. Dette tilpasser vi etter dine ønsker og etter forhold rundt oppdragets omfang. Etasjer, kjøreavstand og fremkomlighet spiller inn. Fastpris brukes oftest ved lengre turer men timespris er ellers å anbefale for alle parter. Utifra din informasjon lager vi et estimat på hvor mange timer vi kommer til å bruke og prøver å forholde oss til det. Vi vil alltid utføre jobben så effektivt som det lar seg, du som kunde betaler kun for den tid vi faktisk bruker. Timeprisen begynner idet vi kjører fra bilparken vår og avsluttes når vi er tilbake igjen.

Vi tar oppdrag mandag – søndag! Vi er stolte av å kunne tilby deg personlig og profesjonell service fra et flyttebyrå Oslo med lang erfaring. Vi gleder oss til samarbeidet!

Ofte stilte spørsmål

Det er absolutt lurt å velge et flyttebyrå i Oslo etter gode anbefalinger. Wisdom of the crowd er en teori som antar at store folkemengder er kollektivt smartere enn individuelle eksperter. Den mener at den kollektive kunnskapen og meningene til en gruppe er bedre til å ta beslutninger, løse problemer og innovere enn enkeltindivider.

Solsidan flyttebyrå Oslo AS er veldig stolte av å kunne briljere med gode anbefalinger. Les mer her.

Category: FAQ

Vi er forsikret, tingene dine er i sikre hender hele veien. Forsikringen dekker et beløp på opptil 10 000 000 kr. Forsikring er obligatorisk for alle våre kunder og en forutsetning for at både vi og dere skal føle oss trygge under arbeidet. Se priser for mer informasjon.

Category: FAQ

Prisene i Oslo varierer veldig. Det finnes mindre seriøse aktører som opererer over kort tid og tar med seg tiltenkt skatt og moms til utlandet. Dessverre klarer ikke vi, som kjører etter boka, å konkurrere med dem.

Det er også noen gigantselskaper som har mange kontorer rundt om i landet, titalls biler og mange ansatte på kontor og administrasjon som skal lønnes. Solsidan Flyttebyrå har aldri hatt som visjon at ekspandere veldig, noe som også gjør at vi klarer å tilby de lave prisene som vi opererer med. Vi tar akkurat så mye betalt som vi trenger for å kunne levere den høye kvaliteten vi lover til hvert oppdrag.

Category: FAQ

Tidsbruken varierer avhengig av hvor mye som skal flyttes. Det spiller også en rolle hvor langt det er å kjøre mellom adressene, hvilke etasjer det er fra/til, og hvor godt ting er pakket ned. Uansett om du velger timespris eller fastpris, streber vi alltid etter å fullføre jobben så raskt som mulig på en trygg og forsvarlig måte.

Category: FAQ

Trykket varierer noe avhengig av sesongen, men vanligvis anbefaler vi å kontakte oss rundt 2 uker i forkant som et godt utgangspunkt. Hvis det oppstår utfordringer eller endringer underveis, er vi fleksible og prøver alltid å tilpasse oss. (Hvis du har behov for å endre dato eller avbestille jobben, kan du  lese mer her).

Category: FAQ

Vi bistår gjerne med nedpakkingen, og har da med oss alt du trenger av pakkemateriell. Føler du allikevel for å ta den biten selv har vi noen pakketips.

Category: FAQ

Vi er Miljøfyrtårn sertifisert og har gode rutiner på hvordan avfall skal tas hand om. La tingene stå så henter vi dem, sorterer og kjører på fylling for deg.

Category: FAQ

Vi jobber også kvelder og helger. Med et tillegg på 50% etter 17.00. 50% på lørdager og 100% på søndager.

Category: FAQ

Vi følger normal prosedyre med å starte klokka og tar betalt fra det vi kjører fra bilparken på (Økern) til vi er tilbake igjen.

Aktuelt

OM OSS

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr vi flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Erfaring, åpenhet og et serviceminded personell gjør Solsidan Flyttebyrå til et krystallklart valg for den kvalitetsbevisste!

LES MER
Close Menu