Flytting i Oslo

Vi tilbyr:

Goegrafiske områder:

  • Vi tilbyr flytting i hele Oslo og omegn.
  • flytting fra Oslo til Bergen.
  • flytting fra Oslo til Stavanger.
  • flytting fra Oslo til Trondheim.
  • flytting fra Oslo til Stockholm, Gøteborg, Malmø og København.

Flyttebyrå i Oslo

Vi er et flyttebyrå i Oslo, til for alle. Et flyttebyrå som alltid prøver å imøtekomme og anpasse oss etter dine behov som kunde. Vi ønsker å levere et produkt som du har lyst til å anbefale videre og bruke igjen.

Bruk vårt flyttebyrå Oslo og vi blir med deg under hele prosessen.  Vi kan tilby en totalpakke hvor du ikke trenger å løfte en finger! Vi bistår med alt fra pakkematriell og nedpakking til ut-vask og lagring.

Uten riktig verktøy og erfaring kan flytting være en tung oppgave. Spar deg selv for dette ved å overlate flyttingen til de proffe, vårt flyttebyrå tar det med et smil!

Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre din flytting enda mer effektiv og spare deg selv for både tid og penger? Les mer

Flytte priser:

  • Flyttebil + 1 mann = 540 kr/time
  • Flyttebil + 2 mann = 870 kr/time
  • Flyttebil + 3 mann = 1180 kr/time
  • Ovrig ekstra hjelp = 350 kr/mann

(Alle priser er eks mva)

Er det noen du kjenner som trenger et flyttebyrå i Oslo, husk at vi er her for de. Det finnes mange flyttebyrå Oslo, men gode tilbakemeldinger fra deg som kunde er den beste markedsføringen vi kan få. Det er derfor vi har stolthet i arbeidet vi utfører og sikter alltid mot perfeksjon.

Oppdraget utføres etter ditt unike behov

Solsidan har mange svært fornøyde kunder; både privatpersoner og bedrifter. Med lang fartstid i bransjen og et kompetent personell, sørger vi for at oppdraget utføres som avtalt. Du er selv involvert gjennom hele prosessen – det er viktig for oss at du til enhver tid opplever full kontroll!

Benytt deg av et flyttebyrå i Oslo som behandler dine eiendeler med respekt og varsomhet – enten det er skjøre og uerstattelige familiealbum, kontormøbler eller et tungt piano.

Vi tar på oss flytteoppdrag i Oslo og i hele Skandinavia!

Mer enn et flyttebyrå

Flytting representerer en ny start. Prosessen kan være en perfekt anledning til å sortere ut – og kvitte seg med – gamle og overflødige ting. Solsidan flyttebyrå i Oslo tilbyr en komplett pakke, der vi også gjerne transporterer gods til gjenvinning. Våre tjenester strekker seg dessuten utover transport.

Har du behov for oppbevaring for en lengre eller kortere periode, kan vi tilby plass i vårt minilager sentralt i Oslo. Vi bistår med pakkemateriell og vi pakker ned for deg. Vi tar de tunge løftene og de strevsomme oppgavene, så har du ryggen og humøret i behold. La en ny start bli en god start!

Den siste ‘finishen’ er utvask. Vi har profesjonelle medarbeidere som utfører dette arbeidet til en gunstig pris. Vi stiller med riktig utstyr, og sørger for at boligen eller lokalet er skinnende rent når du overleverer dine nøkler. Som med alt annet tar ting kortere tid med lang erfaring, og resultatet blir også bedre med profesjonell hjelp! Solsidan flyttebyrå i Oslo ferdigstiller prosjektet med utvask, slik at alle parter blir fornøyde.

Vi tar oppdrag mandag – søndag!

Vi er stolte av å kunne tilby deg personlig og profesjonell service som flyttebyrå i Oslo. Vi gleder oss til samarbeidet!