Flyttetjenester Oslo

Rask og rimelig flytting i Oslo

En flytteperiode er ofte en spennende tid, men det kan bli svært strevsomt og tidskrevende om man begir seg ut i prosjektet på egenhånd. Ved å bestille våre flyttetjenester i Oslo, overlater du den tunge jobben til våre erfarne og effektive medarbeidere, og kan være sikker på at ditt flyttegods blir tatt forsvarlig hånd om.

Benytter du deg av våre flyttetjenester i Oslo, kan du Isteden fokusere på andre hyggelige ting assosiert med flyttingen, og du kan nyte overgangen til ditt nye hjem – fra sidelinjen. Vi i Solsidan flyttebyrå tilbyr deg flyttetjenester i Oslo av høyeste kvalitet og til svært rimelige priser!


Kontakt oss

Flytte priser:

  • Flyttebil + 1 mann = 540 kr/time
  • Flyttebil + 2 mann = 840 kr/time
  • Flyttebil + 3 mann = 1140 kr/time
  • Øvrig ekstrahjelp = 350 kr/mann

(Alle priser er eks mva)

Flyttetjenester i Oslo - Telefon: +47 4007 4003

Flytting

Ønsker du en sikker og hurtig flytteopplevelse? Vi hjelper deg med flyttingen!

Les mer

Montering

Trenger du hjelp til å sette sammen dine nye møbler? Vi har profesjonelle montører

Les mer

Avfall

Vi kommer hjem til deg, henter og kjører bort søppel og avfall til gjennvinning!

Les mer

Lagring

Solsidan tilbyr nå minilager oslo, magasinering, kort og langtidslagring.

Les mer

Referanser

Oppdraget utføres etter ditt behov!

Solsidan har mange svært fornøyde kunder av våre flyttetjenester i Oslo; både privatpersoner og bedrifter. Med lang fartstid i bransjen og et kompetent personell, sørger vi for at oppdraget utføres som avtalt. Du er selv involvert gjennom hele prosessen – det er viktig for oss at du til enhver tid opplever full kontroll!

Bestiller du flyttetjenester i Oslo gjennom oss, kan du være trygg på at dine eiendeler behandles med respekt og varsomhet – enten det er skjøre og uerstattelige familiealbum, kontormøbler eller et tungt piano. Vi tilbyr flyttetjenester i Oslo og i hele Skandinavia!

Mer enn et transportbyrå

Flytting representerer en ny start. Prosessen kan være en perfekt anledning til å sortere ut – og kvitte seg med – gamle og overflødige ting. Solsidans flyttetjenester i Oslo tilrettelegger for en komplett pakke, der vi også gjerne transporterer gods til gjenvinning.

Våre tjenester strekker seg dessuten utover transport. Har du behov for oppbevaring for en kortere eller lengre periode, kan vi tilby plass i vårt minilager sentralt på Alnabru. Med våre flyttetjenester i Oslo bistår vi med pakkemateriell og vi pakker ned for deg. Vi tar de tunge løftene og de strevsomme oppgavene, så har du ryggen og humøret i behold. La en ny start bli en god start!

Den siste ‘finishen’ er utvask. Vi har profesjonelle medarbeidere som utfører dette arbeidet til en gunstig pris. Vi stiller med riktig utstyr, og sørger for at boligen eller lokalet er skinnende rent når du overleverer dine nøkler. Som med alt annet tar ting kortere tid med lang erfaring, og resultatet blir også bedre med profesjonell hjelp! Solsidans flyttetjenester i Oslo ferdigstiller prosjektet med utvask, slik at alle parter blir fornøyde.

Vi er stolte av å kunne tilby deg personlige og profesjonelle flyttetjenester fra Oslos beste flyttebyrå. Vi tar oppdrag mandag – søndag!

– Vi gleder oss til samarbeidet!

Flyttetjenester Oslo

Vi tilbyr:

✔ Privatflytting
✔ Kontorflytting
✔ Flytting av ‘special goods’
✔ Lagerplass og søppelhåndtering
✔ Flyttevask
✔ Flyttetjenester fra Oslos beste flyttebyrå