Flyttebyrå i Oslo

Flyttebyrå i Oslo med lang erfaring!

Å flytte inn i ny bolig er spennende, men kan bli svært strevsomt og tidskrevende om man begir seg ut i prosjektet på egenhånd.

Ved å benytte deg av våre erfarne og effektive medarbeidere, reduserer du unødvendig stress og negativitet. Isteden kan du fokusere på andre hyggelige ting assosiert med flyttingen, og du kan nyte overgangen til ditt nye hjem – fra sidelinjen. Vi i Solsidan flyttebyrå i Oslo står klare til å ta hånd om ditt flyttelass!


Kontakt oss

Kontorflytting priser:

  • Flyttebil + 1 mann = 540 kr/time
  • Flyttebil + 2 mann = 840 kr/time
  • Flyttebil + 3 mann = 1140 kr/time
  • Øvrig ekstrahjelp = 350 kr/mann

(Alle priser er eks mva)

Kontorflytting i Oslo - Telefon: +47 4007 4003

Flytting

Ønsker du en sikker og hurtig flytteopplevelse? Vi hjelper deg med flyttingen!

Les mer

Montering

Trenger du hjelp til å sette sammen dine nye møbler? Vi har profesjonelle montører

Les mer

Avfall

Vi kommer hjem til deg, henter og kjører bort søppel og avfall til gjennvinning!

Les mer

Lagring

Solsidan tilbyr nå minilager oslo, magasinering, kort og langtidslagring.

Les mer

Referanser

Oppdraget utføres etter ditt unike behov

Solsidan har mange svært fornøyde kunder; både privatpersoner og bedrifter. Med lang fartstid i bransjen og et kompetent personell, sørger vi for at oppdraget utføres som avtalt. Du er selv involvert gjennom hele prosessen – det er viktig for oss at du til enhver tid opplever full kontroll!

Benytt deg av et flyttebyrå i Oslo som behandler dine eiendeler med respekt og varsomhet – enten det er skjøre og uerstattelige familiealbum, kontormøbler eller et tungt piano. Vi tar på oss flytteoppdrag i Oslo og i hele Skandinavia!

 

Mer enn et flyttebyrå

Flytting representerer en ny start. Prosessen kan være en perfekt anledning til å sortere ut – og kvitte seg med – gamle og overflødige ting. Solsidan flyttebyrå i Oslo tilbyr en komplett pakke, der vi også gjerne transporterer gods til gjenvinning. Våre tjenester strekker seg dessuten utover transport.

Har du behov for oppbevaring for en lengre eller kortere periode, kan vi tilby plass i vårt minilager sentralt i Oslo. Vi bistår med pakkemateriell og vi pakker ned for deg. Vi tar de tunge løftene og de strevsomme oppgavene, så har du ryggen og humøret i behold. La en ny start bli en god start!

Den siste ‘finishen’ er utvask. Vi har profesjonelle medarbeidere som utfører dette arbeidet til en gunstig pris. Vi stiller med riktig utstyr, og sørger for at boligen eller lokalet er skinnende rent når du overleverer dine nøkler. Som med alt annet tar ting kortere tid med lang erfaring, og resultatet blir også bedre med profesjonell hjelp! Solsidan flyttebyrå i Oslo ferdigstiller prosjektet med utvask, slik at alle parter blir fornøyde.

Vi tar oppdrag mandag – søndag!

Vi er stolte av å kunne tilby deg personlig og profesjonell service fra Oslos beste flyttebyrå. Vi gleder oss til samarbeidet!

Søkeord:
Flyttebyrå i Oslo

Flyttebyrå i Oslo

Vi tilbyr:

✓  Privatflytting

Kontorflytting

✓  Flytting av ‘special goods’

Lagerplass og søppelhåndtering

✓  Flyttevask

✓  Service fra Oslos beste flyttebyrå